0

A német hitelkártya igénylés 2013- ban is lehetséges volt!

Annak ellenére, hogy sokszor nagyobb kockázatot rejthet magába egy külföldi hitelkártya igénylés, mégis sok olyan hirdetésbe lehetett belebotlani 2013-ban is, ami arra biztatta a magyar embereket, hogy igényeljenek német hitelkártyát. Ami biztos, hogy ezek a hirdetések nagyok kecsegtető feltételekkel voltak megírva, bár tény és való, hogy csak a német hitelkártya előnyeit tüntette fel, az esetleges hátrányokról hallgatnak.

A német hitelkártya igénylés 2013- ban is lehetséges volt!

A német hitelkártya igénylés 2013- ban is lehetséges volt!

Az, aki 2013- ban igényelt német hitelkártyát, valóban előnyös dolgokat olvashatott az ezekkel foglalkozó hirdetésekben. Ezekben leírják, hogy a német hitelkártyával a világ számos pontján tud fizetni, így a sokat utazóknak egy igazán előnyös választás lehet. Mindezek mellet nem csak boltokban lehet vele fizetni, de akár az intranetes vásárlásokkor is fel lehet használni. A készpénz felvételt ingyenesnek állítják be.

Annak aki 2013- ban igényelt német hitelkártyát, még ígértek minden hónapban ingyenes számlakivonatot, valamint interneten történő számlavezetést is. Mindezek mellet fix kamatról is biztosították az ügyfeleket, és ha minden ez még nem lenne elég, a kamatozás csak a felhasználáskor indul el, körülbelül egy hónappal később. Mint ahogy látják, a feltételek valóban jól hangzanak.

Annak, aki német hitelkártyát igényelt akár 2013- ban, akár később fog majd, érdemes nagyon jó német nyelvtudással rendelkeznie, hiszen csak is így lehet tisztában minden fontos és lényeges információval. Nézzenek szét
több német hitelkártya igényléssel foglalkozó fórumon is, ahol hasznos tapasztalatokat osztanak meg egymással a régebbi igénylők, így a kártya hátrányaival is tisztába lehetnek! Abban az esetben, ha még is ez mellet döntenek, keressenek fel egy szakmebert a pontos részletekért!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


4 − = kettő

Küldés
Hiteligénylés 2014