0

A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldás

Mint ahogy a cím is mondja, a szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldást jelent mindenki számára, hiszen nem tartozik a hiteligénylő elszámolással a bank felé, hogy mire is költi majd az igényelt hitel összegét. A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésnek viszont jó néhány feltétele van!

A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldás

A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldás

Az egyik legfontosabb, hogy manapság már nem elég az ingatlan fedezet a szabad felhasználású jelzáloghitel igényléséhez, a bankok mindenképpen elvárnak egy munkáltatói igazolást is. Ez azért nélkülözhetetlen, mert a bank ebből állapítja meg, hogy a jelzáloghitel igénylő tudja-e majd fizetni időben és pontosan a hitelt, és hogy pontosan mennyi hitelre is lesz jogosult. A munkáltatói igazolás megléte nélkül egyik bank se fog semmilyen hitel sem adni!

A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés azért számít egy hatékony megoldásnak, mivel több dologra is fel lehet használni, és nincs ezáltal megkötve a hiteligénylő keze. Nem csak ingatlan vásárlásra, felújításra, vagy épp bővítésre lehet igényelni, de lehet belőle adósságot is rendezni, valamint akár egy nyaralásra is felvehetik!

A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésnél egy ingatlan bevonásával még nagyobb összeghez is hozzájuthatnak, így nem feltétlen a munkáltatói igazolás alapján ítélik meg a maximális hitelösszeget. Azt viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni a szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésnél sem, hogy ha nem tudják fizetni a törlesztő részleteket időben is pontosan, akkor a szerződésben foglalt ingatlant elveheti a bank!

  
Iktatva: Jelzáloghitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


kettő + 1 =

Küldés
Hiteligénylés 2012