0

A személyi hitel ingatlan fedezettel a nagyobb összegű hitelért

Ha valakinek szabad felhasználású személyi hitelre van szüksége, akkor a hiteligénylés során több féle lehetőség közül is választhat. Ha nagyobb összegre van szüksége, akkor a személyi hitelt ajánljuk Önnek ingatlan fedezettel, hiszen ha megfelelő értékű ház, vagy lakás van a tulajdonába, akkor akár több tíz milliós hitelhez is hozzájuthat.

A személyi hitelt ingatlan fedezettel más néven még jelzáloghitelként is szokták emlegetni. Előnye, hogy abszolút szabadon felhasználható, és a személyi hiteligénylés folyamatában nem kell megindokolnia, hogy mire szeretné költeni a megigényelt összeget.

A személyi hitel ingatlan fedezettel a nagyobb összegű hitelért

A személyi hitel ingatlan fedezettel a nagyobb összegű hitelért

A személyi hitelt  ingatlan fedezettel régen nem csak munkáltatói és jövedelemigazolással kaphatták meg, hanem ezek hiányában is sikeresen hozzájuthattak a megigényelt pénzhez. Ebben az esetben egyedüli fedezet ugye a tulajdonukban lévő ingatlan volt. Ma már viszont jövedelemigazolást is kérnek már a bankok. Általában a személyi kölcsönök maximum értéke közelít a százmillió forinthoz, melyet természetesen hosszú futamidővel adnak a bankok. Ez a hosszú futamidő akár harminc év is lehet.

A személyi hitel ingatlan fedezettel azoknak ajánlatos, akik hosszabb távra terveznek, és birtokukban megfelelő értékű ingatlan van. Mivel váratlan, és kellemetlen esemény mindenki életében bekövetkezhet, így az is fontos ennél a személyi hitelnél, hogy megfelelő és stabilnak mondható munkahellyel rendelkezzenek, valamint egy biztos szülői háttér is mögöttük legyen.

  
Iktatva: Személyi hitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× 1 = négy

Küldés
Hiteligénylés 2012