0

A személyi kölcsön igénylés feltételei röviden összefoglalva

Minden embernek vannak olyan álmai és céljai, melyhez elengedhetetlen az anyagi támogatás. Van aki, egy nagyobb utazásra vágyik, van aki meglévő vállalkozását szeretné fejleszteni, és van olyan is, aki az egyszerű hétköznapi pénz problémáit akarja megoldani. Ezek megvalósításához lehet igazán jó társ a személyi kölcsön, melyet szabadon fel lehet használni, semmiféle elszámolási kötelezettség nincs a bank felé.

A személyi kölcsön igénylés feltételei röviden összefoglalva

A személyi kölcsön igénylés feltételei röviden összefoglalva

Ahhoz azonban, hogy valaki személyi kölcsönhöz juthasson, igen komoly feltételeknek kell megfelelni. Mik ezek a feltételek? Vannak elvárások az igénylő életkorát illetően, így 21 évesnél fiatalabb személy nem kaphat személyi kölcsönt. Másik fontos dolog még, hogy az adósnak legyen egy stabil és biztos munkahelye, ahol a munkaviszony legalább már 3 hónapja fent áll. Ennek hiányában egy bank se ad semmilyen hitelt sem.

A személyi kölcsön igénylésnek feltétele még, hogy a munkáltatói igazolás nem lehet régebbi egy hónapnál. Szükséges még az igényléshez, hogy az érvényes személyes iratokat bemutassa a hitel kérelmezője, valamint legyen egy telefonos elérhetősége is. Ha az itt felsoroltak egyikével sincs probléma, akkor jogosultak lehetnek a személyi kölcsönre.

Mint ahogy láthatják, hogy igen komoly feltételeknek kell megfelelni egy személyi kölcsön igénylésekor. Nézzenek szét minél több bankban, hiszen komoly eltérések lehetnek a THM- nél, vagy éppen a törlesztő részletek összegében is. Abban az esetben, ha a legkedvezőbb kölcsönajánlatot akarják megtalálni, használják az online is elérhető hitelkalkulátort, melynek segítségével megtalálhatják a legszimpatikusabb bankot!

  
Iktatva: Személyi kölcsön Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


öt × = 20

Küldés
Hiteligénylés 2013