0

A személyi kölcsön igénylés során szükséges az adatlap kitöltése!

Olyan álmai vagy épp problémái vannak, melyre csak a pénz lehet a megoldás? Akkor Önnek remek választás lehet a személyi kölcsön igénylése, hiszen szabadon felhasználható, így költheti a kapott összeget egy utazásra, lakásfelújításra, egy hobbira, vagy épp egy vállalkozás indítására is. A feltételek mellett, melyeket a bankok szabnak, ki kell még tölteni az igényléshez szükséges adatlapot is!

A személyi kölcsön igénylés során szükséges az adatlap kitöltése!

A személyi kölcsön igénylés során szükséges az adatlap kitöltése!

A személyi kölcsön igényléshez szüksége adatlapon meg kell majd adni a személyes adataikat, mint például a nevüket, a lakcímüket, az adóazonosító jelüket, valamint a bankszámla számukat is. Ezen felül van egy olyan része is az adatlapnak, ahol a munkahelyi adatokat kell megadni, hiszen a bankok legfontosabb feltétele a jövedelemigazolásról szóló dokumentum. Ez nem csak az alapja annak, hogy mekkora az az összeg, melyre maximálisan jogosultak, de egyfajta biztosíték is, hogy fizetni tudják a kölcsönüket.

A személyi kölcsön igénylés során az adatlapon meg lehet adni egy adóstársat is abban az esetben, ha egy nagyobb összeget szeretnének kapni. Ilyenkor a társigénylőnek is kellenek a személyes adatai, valamint az ő munkahelyéről is kell majd egy igazolás az mellett, hogy az Ő munkahelyi adatait is megadják.

A személyi kölcsön igényléshez szükséges adatlap kitöltése során ügyelni kell arra, hogy olvashatóan és helyesen töltsenek ki minden egyes részt a gyors és könnyű ügyintézés érdekében. A legvégső lépés, hogy két tanú jelenlétében aláírják az igénylő adatlapot!

  
Iktatva: Személyi kölcsön Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


három − 1 =

Küldés
Hiteligénylés 2013