0

A személyi kölcsön igénylése külföldieknek is lehetséges Magyarországon?

Gyors segítséget jelenthet mindenkinek a személyi kölcsön igénylése, hiszen átmenetei pénz problémák esetén nem kell a banknak megindokolni, hogy mire kérik a hitelt, szabadon használhatják fel. A feltételek azonban igen komolyak, és csak akkor lehet sikeres az igénylés, ha mindegyiknek meg is felelnek. Külföldiek esetében még bonyolultabb kicsit a helyzet.

A személyi kölcsön igénylése külföldieknek is lehetséges Magyarországon?

A személyi kölcsön igénylése külföldieknek is lehetséges Magyarországon?

A személyi kölcsön igénylése külföldieknek is lehetséges már Magyarországon? A hitelek igényléseink az egyik feltétele az, hogy az igénylő magyar állampolgár legyen, állandó bejelentett lakcímmel. Abban az esetben, ha a kölcsön igénylője nem magyar állampolgár, akkor is rendelkeznie kell magyar bejelentett lakcímmel, különben egy bank se fog semmilyen hitelt sem folyósítani neki. Életkorát tekintve szintén be kell tölteniük a külföldi hiteligénylőknek is a 21. életévet.

Ahhoz, hogy egy külföldi itt Magyarországon személyi kölcsönt kaphasson, néhány bank csak annyit kér, hogy legyen egy társ igénylője is pluszban, aki viszont már magyar állampolgár. A külföldi állampolgárnak be kell majd ugyan úgy mutatnia a személyazonosító dokumentumait a bankban, akár csak magyar ügyfeleknek, valamint ugyan úgy rendelkeznie kell folyamatos munkahellyel is.

Mint ahogy látják, a személyi kölcsön igénylését itt nálunk, Magyarországon nem csak a magyar állampolgárok tehetik meg, hanem külföldiek is, amennyiben megfelelnek a bankok elvárásainak. Egy hitel felvételét azonban mindig alaposan át kell gondolni, hiszen hosszú évekre elkötelezi magát az ember egy állandó kiadással.

  
Iktatva: Személyi kölcsön Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× 6 = tizenkettő

Küldés
Hiteligénylés 2013