1

A személyi kölcsön KHR- listás személynek: lehetséges az igénylés?

Sokan találják ma magukat szemben egy olyan anyagi problémával, melyre csak egy gyors kölcsön lehet a megoldás. A személyi kölcsön igénylése azért lehet egy egyszerű és gyors megoldás, mivel teljesen szabadon felhasználható, így akár egy vállalkozás fellendítésére, akár egy lakásfeújításra, vagy akár egy utazásra is igényelhető. Sajnálatos módon, egyre többen kerülnek fel rendezetlen tartozásaik miatt a KHR- listára, ami szinte lehetetlenné teszi egy hitel igénylését.

A személyi kölcsön KHR- listás személynek: lehetséges az igénylés?

A személyi kölcsön KHR- listás személynek: lehetséges az igénylés?

A személyi kölcsön igénylése KHR- listás személynek is lehetséges? Először is nem árt tisztába lenni azzal, hogy mit jelent az, ha valaki a KHR- listán ( talán sokaknak inkább a régi neve, a BAR- lista még ismerősebb ) szerepel. Ide olyan emberek kerülnek, akiknek még a korábbi hitelük nincs kitörlesztve, és legalább már 3 hónapja nem fizetik. Lehet valaki aktív státuszú a listán, ő még nem rendezte az adósságát, míg a passzív státuszú KHR- listás személy már kitörlesztette a korábbi tartozását.

A bankok nem szívesen adnak kölcsön még passzív státuszú KHR- listásoknak sem, ám akadnak olyan pénzintézetek is, amik hirdetésében az szerepel, hogy a hiteligénylés során ez sem akadály. Becsapós lehet azonban az ilyen ajánlat, hiszen ilyenkor általában vagy egy adós társ bevonását kérik, vagy pedig ingatlanfedezetet a személyi kölcsön igényléséhez. Érdemes azonban alaposan utána járni a hirdetést tevő hitelfolyósítóknak, háta már valakinek volt korábbról rossz tapasztalta velük.

A személyi kölcsön igénylése tehát nem nevezhető egy egyszerű folyamatnak a KHR- listás személyeknek. Ami biztos, hogy az ilyen egyének hiteligénylése során igen rossz kamatokat ajánl fel a pénzintézet abban az esetben, ha folyósít egyáltalán. KHR- listás személynek megoldás lehet még az osztrák hitleigénylés is, hiszen az Ausztriai bankok nem végeznek hitelvizsgálatot. Nézzenek utána azonban ilyen tervekkel minden fontos információnak!

  
Iktatva: Személyi kölcsön Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "A személyi kölcsön KHR- listás személynek: lehetséges az igénylés?"

  1. Szabina szerint:

    Jó napot kívánok!!
    Sürgősen szükségem lenne hitelre 300-500ezer forintra … Havi 15-20 forinttal tudom törleszteni!!

Írj most.


négy × 2 =

Küldés
Hiteligénylés 2014