0

Amit a hiteligénylő formanyomtatványról mindenkinek tudni kell!

A hiteligényléshez számos dokumentum bemutatása szükséges. Többek közt a legfontosabb dokumentumok a személyes és a jövedelemigazolást bizonyító papíroknak a bemutatása. Minden hiteltípusnak vannak hiteligénylő formanyomtatványai, ezek kitöltése is szükséges ahhoz, hogy a hitel igénylése sikeres legyen.

A hiteligénylő formanyomtatvány kitöltése mellett mint már írtuk, kellenek a személyes okmányok: személy igazolvány, adókártya, valamint a lakcím kártya. Ezek mellett kellenek még a munkahelyet igazoló dokumentumok: a bank által kiadott munkáltatói igazoláshoz szükséges formanyomtatvány kitöltetése,  vagy ha egyéni vállalkozó az illető, akkor a vállalkozói igazolvány. Mindezek után jöhet a hiteligénylő formanyomtatvány kitöltése.

Amit a hiteligénylő formanyomtatványról mindenkinek tudni kell!

Amit a hiteligénylő formanyomtatványról mindenkinek tudni kell!

A hiteligénylő banki formanyomtatványok eltérőek lehetnek. A tartalmuk attól függ, hogy milyen hitel igénylése történik épp. Ezeknek a hiteligénylő nyomtatványoknak is vannak bizonyos formai követelményei: dátummal egybekötött aláírások, a hitel igénylőjétől, valamint a két tanútól is. Normális és kifogástalan kitöltés is követelmény, ha még is hiba merülne fel, akkor pedig aláírással legyen javítva az.

Az is fontos még a hiteligénylő formanyomtatványok kitöltésénél, hogy a rajtuk feltüntetett adatok megegyezzenek a személyesen benyújtott okmányokkal. Sok dokumentum benyújtása és kitöltése kell tehát ahhoz, hogy egy hitel igénylése sikeres legyen. A hiteligénylő formanyomtatványok hiteltípusonként eltérőek lehetnek. Ha bármi kérdés merülne fel a kitöltésük közben, bátran kérdezzenek a bankban dolgozóktól!

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


− egy = 4

Küldés
Hiteligénylés 2013