0

Amit a személyi kölcsön igénylő lap kitöltéséről tudni kell!

A személyi kölcsön igénylése mindig jó választás lehet egy hőn áhított álom megvalósítására, vagy épp egy átmeneti pénzzavar megoldására is. A bankok viszont komoly feltételek megszabásával adnak csak hitelt, hiszen nekik biztosíték kell arra, hogy a kapott kölcsönt vissza is tudják majd fizetni az adósok. A feltételek mellett szükséges még a személyi kölcsön igénylőlap kitöltése is.

Amit a személyi kölcsön igénylő lap kitöltéséről tudni kell!

Amit a személyi kölcsön igénylő lap kitöltéséről tudni kell!

Mi az, amit a személyi kölcsön igénylőlap kitöltéséről tudni érdemes? Ezen az adatlapon szükséges elsősorban a személyes adatok megadása, úgy mint például a név, a lakcím, a bankszámla szám, vagy épp az adóazonosító jel. Mikor ezt a rész töltik ki, ügyeljenek arra, hogy helyesen és olvashatóan írják be az adatokat, hiszen ezzel megkönnyítik a gyors és gördülékeny ügyintézést.

A személyi kölcsön igénylőlapon ezen felül meg kell még adni a munkahelyi adatokat, melyről APEH igazolás is szükséges. Azért ez a legfontosabb  feltétele a banknak, mert ez alapján állapítják majd meg azt, hogy mekkora összegre is jogosult a hitel igénylője, valamint ez lesz a biztosíték arra, hogy tudja majd fizetni a havi törlesztőrészleteket időben és pontosan.

A személyi kölcsön igénylőlapon meg lehet adni egy társigénylőt, vagy más néven adós társat is, így akár egy nagyobb összeghez is hozzá tudnak jutni. Ebben az esetben természetesen az ő személyes adatainak, valamint a munkahelyének az adatainak a megadása is szükséges. Végül már csak tanuk jelenlétében szignózni kell a szerződést, és a kölcsön igénylése el is indult.

  
Iktatva: Személyi kölcsön Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


4 × = húsz(on) nyolc

Küldés
Hiteligénylés 2013