0

Autóhitel igénylés BAR- listásoknak: lehetséges az igénylés?

Egyre többen kerültek az elmúlt években a BAR (vagy más néven KHR) listára, mivel nem tudták fizetni megemelkedett törlesztő részleteiket időben. Sajnálatos módon, ha valaki felkerül a BAR- listára, akkor a hiteligénylési lehetőségei igen csak leszűkülnek. Léteznek viszont olyan pénzintézetek, akiknél autóhitel igénylés esetén BAR- listás személy is igényelhet hitelt.

Mindenesetre autóhitel igénylésnél sem mindegy, hogy a hiteligénylő aktív, vagy passzív BAR- listás. A különbség a két állapot között, hogy aki aktív BAR- listás, annak még fenn áll a tartozása, míg a passzív BAR- listás már kifizette a az elmaradását. Az aktív BAR- lista a legtöbb esetben automatikusan kizárja az autóhitel igénylését is.

Autóhitel igénylés BAR- listásoknak: lehetséges az igénylés?

Autóhitel igénylés BAR- listásoknak: lehetséges az igénylés?

Passzív BAR- listás könnyen találhat az interneten is autóhitel igényléshez lehetőséget, ugyanis, számos pénzintézet reklámozza ezt a lehetőséget. Találkozhatnak olyan autóhitel igénylési ajánlattal is, ahol az aktív BAR- lista se kizáró ok, azonban az ilyen intézeteknél a hitelfelvételt már jól át kell gondolni!

A BAR- listán (vagy más néven KHR- lista) való szereplés tehát nem zárja ki feltétlen az autóhitel igénylés lehetőségét. Passzív BAR- listásoknál van már rá esély, hogy időben és pontosan is tudják majd fizetni a törlesztő részleteket, viszont egy aktív BAR- listásnak el kell gondolkodnia, ha már meglévő hitelét, vagy hiteleit se tudja fizetni érdemes-e belevágni egy autóhitel igénylésébe is!

  
Iktatva: Autóhitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


1 × hat =

Küldés
Hiteligénylés 2012