1

Autóhitel igénylés

Autóhitel igénylése több módon is lehetséges. Ha felveszünk sima személyi hitelt, akkor ki tudjuk belőle fizetni az autót, és teljesen mindegy az autó szempontjából, hogy kinek tartozunk, a lényeg, hogy a hitel amit kaptunk az autóra lesz kifizetve. Ezekhez a szabad felhasználású hiteleket általában nem kötik jelzáloghoz, de ennek így általában magasabb a kamata.

A másik lehetőség, ha szabad felhasználású forint alapú hitelt veszünk fel, ez esetben már lehetséges, hogy van jelzálogfedezet, viszont éppen emiatt lehetséges, hogy a kamata viszont alacsonyabb egy piaci alapú személyi hitelnek. A szabad felhasználású hitel előnye éppen az, hogy szabadon fel lehet használni, gyakorlatilag bármire el lehet költeni, a bank nem ellenőrizni, azt viszont igen, hogy mindig időben be legyen a hitel törlesztő részlete fizetve.

Az autóhitel igénylése hamar megvan

Az autóhitel igénylése hamar megvan

Ha kifejezetten autóhitelt szeretnénk felvenni, akkor két lehetőség van: vagy sima autóhitelt veszünk fel, és első pillanattól fogva a miénk a gépjármű, vagy lízingeljük, ami azt jelenti, hogy a banké az autó, fizetünk egy bizonyos díjat, és egy idő után az autó a miénk lesz. Ezt fel lehet használni új vagy használt motorra, autóra, vagy haszongépjárműre. A hitel fedezete maga az autó, mely maximum 10-15 éves lehet, ez banktól függ, hogy mit engednek.

Az autóhitelek futamideje az egészen rövidtől, a 10 éven túli időtartamig is elnyúlhatnak. Önerőnek a bankok az autó értékének minimum 20%-t szokták kérni. A legkisebb értékű jármű 500 ezer forint lehet általában.

  
Iktatva: Autóhitel Címkék: ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Autóhitel igénylés"

  1. Kispál Dávid szerint:

    Ujj autora szeretném kérni a hitelt.
    csak kizárollag arra semmi másra.

Írj most.


nyolc × = 24

Küldés
Hiteligénylés 2014