0

Az ügyfélkapun a hitelkártya igénylése is megoldható?

A hitelkártya szorult és váratlan helyzetekben ideális megoldás lehet. Igénylését lehet online és személyesen is intézni. Elég sok téves információ kering arról, hogy vajon lehet- e hitelkártyát igényelni az ügyfélkapu segítségével. Nem tudni, hogy honnan indult el ez tévhit, bár tény, hogy aki interneten próbál rákeresni a hitelkártya igénylés lehetőségeire, a kereső gyakran ezt a lehetőséget is fel ajánlja.

Az ügyfélkapun a hitelkártyát, és a vele kapcsolatos dolgokat nem lehet elintézni! Ezt csak a bankokban, és esetleg még az ő online felületükön lehet igényeli. Számos feltételnek kell azonban egy ilyen kártya esetében is megfelelni: szükséges hozzá munkáltatói igazolás, magyar állampolgárság, érvényes személyes okmányok, valamint az is fontos, hogy az igénylőnek be kell töltenie a 18. életévét.

Az ügyfélkapun a hitelkártya igénylése is megoldható?

Az ügyfélkapun a hitelkártya igénylése is megoldható?

Az ügyfélkapun hasznos információkat lehet megtudni ( és regisztráció után akár intézni is azokat) a start- kártya igényléséről, gyed- gyes igényléséről, vagy akár az adókártya igénylésről, a hitelkártya viszont nincs ezek között. Információt viszont erről is találhatnak, hiszen rengeteg oldal foglakozik velük, így csak keresgélni kell.

A hitelkártyának számos előnye van: gyors és egyszerű fizető eszköz, és kis helyen is elfér. Hátránya viszont, hogy az elköltött pénzt kamatostul kell visszafizetni, és ez gyakran hosszú évekbe is beletelhet. Sokan esnek bele abba a hibába, hogy felesleges költekezésekbe is belemennek a hitelkártyájukkal. Mindig csak akkor érdemes használni, ha más megoldás már nincs egy adott pénzügyi probléma megoldására!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× kilenc = 72

Küldés
Hiteligénylés 2013