0

Az autó kölcsön igénylés folyamata röviden összefoglalva

Napjainkban egyre több embernek szükséges egy saját gépjármű ahhoz, hogy mindennapi életét gördülékenyebben tudja élni. Autó kölcsön igénylése nélkül viszont ezt kevesen tehetik meg. Maga az igénylés folyamata igen rövidnek és egyszerűnek mondható, természetesen csak abban az esetben, ha bankok által megszabott feltételeknek megfelelnek a kölcsön igénylői.

Az autó kölcsön igénylés folyamata röviden összefoglalva

Az autó kölcsön igénylés folyamata röviden összefoglalva

Az autó kölcsön igénylés folyamata általában akkor indul el, mikor kiválasztanak egy adott gépjárművet egy autókereskedésben. Mikor tisztába kerülnek az árral, már lehet is kalkulálni, hogy mennyi önerőt tudnának belerakni, és ezáltal mennyi hitelre is lenne pontosan szükség. A legtöbb autó szalonban már el lehet kezdeni a kölcsön igénylését, hiszen szerződésben szoktak állni egy bankkal, vagy épp pénzintézettel.

Az autó kölcsön igénylés folyamatában ilyenkor következik a munkáltatói igazolás bemutatása, valamint a hitelhez szükséges nyomtatványok kitöltése. A jövedelemigazolás hiányában egy bank se fog senkinek se hitelt folyósítani, így csak akkor kezdjenek bele egy autó vásárlásába kölcsön igénylésével, ha van egy stabil és fix munkahelyük. Attól függően, hogy mekkora összegre is van szükség a banktól, több futamidő közül is lehet választani.

Az autó kölcsön igénylés folyamatában ekkor az autószalon felveszi a kapcsolatot a bankkal, és már csak a hitelbírálatra kell várni. Abban az esetben, ha az ügyféllel minden rendben, és nincs korábbról tartozása (BAR- lista), akkor a bank megkezdi a folyósítást, és a kiválasztott gépjárművet átveheti a tulajdonos. Mint ahogy látják, viszonylag egyszerűen, és gördülékenyen szokott lezajlani az autó kölcsön igénylése.

  
Iktatva: Autóhitel Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× négy = 36

Küldés
Hiteligénylés 2013