0

Az autóhitel igénylés feltételei: az igényléshez szükséges papírok

Az autóhitel igénylésének jó néhány feltétele van. Ha mindegyiknek megfelel a hiteligénylője, akkor lehet csak sikeres az autóhitel igénylés. A személyi feltételeken túl vannak még egyéb kikötések is, melyeknek eleget kell tenni az autóhitel igénylés folyamatában.

A személyes feltételeken túl az autóhitel igénylés során vannak még olyan papírok, íratok, melyeket feltétlen be kell mutatni annak a banknak, ahol az autóhitelt igénylik. A legfontosabb papír, a munkáltatói igazolás, vagy más néven a jövedelemigazolás, melynek hiányában  automatikusan minden bank el fogja utasítani az autóhitel igénylését. Azért fontos a jövedelemigazolás, mert ez alapján fogja a bank eldönteni egyrészről, hogy mekkora hitelre jogosult az igénylő, másrészről pedig ez alapján állapítja meg, hogy tudja- majd a kérelmező a hitelét minden hónapban időben és pontosan fizetni.

Az autóhitel igénylés feltételei: az igényléshez szükséges papírok

Az autóhitel igénylés feltételei: az igényléshez szükséges papírok

Az autóhitel igénylés feltételei közé tartozik még a személyes iratok bemutatása: lakcímkártya, személyi igazolvány, és az adókártya. Mindezeken túl az autóhitel igénylőjének szükséges hogy legyen érvényes jogosítványa is. Fontos, hogy kell még egy közüzemi számlabemutatása is, és nem árt, ha itt egy pontosan, határidőre befizetett számlát mutatnak be.

Látható, hogy az autóhitel igénylésének számos feltétele van még, ami a szükséges papírok bemutatását illeti. Ha minden feltételnek megfelel a hiteligénylő, akkor a sikeres autóhitelt már csak valóban pontosan és időben kell majd fizetni. Hogy hány hónapon keresztül, az csak a felvett futamidő függvénye lesz!

  
Iktatva: Autóhitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


hat × 9 =

Küldés
Hiteligénylés 2012