0

Az autóhitel igénylése sem intézhető az ügyfélkapun!

Az autóhitel igénylése is már lehetséges online, hiszen számos banknak és pénzintézetnek vannak olyan internetes felületei, ahol egy űrlap kitöltésével majd elküldésével elindítható a kölcsön iránti kérelme. Téves viszont az az információ, mely szerint maga a gépjármű hitel igénylése intézhető lenne az ügyfélkapu segítségével. Nem csak ennél a kölcsön típusnál merül fel ez a fals információ!

Sem az autóhitel igénylése, sem egyéb hitel igénylése nem lehetséges az ügyfélkapun keresztül. Nem tudni miért, de valóban felkínálja ezt a lehetőséget is az internetes keresőprogram. Valószínűleg innen ered ez tévhit, ám ha valaki rákeres láthatja, hogy az ügyfélkapun valójában ez nem lehetséges. Autóhitelt csak a bankokban, és azok internetes oldalán lehet igényelni.

Az autóhitel igénylése sem intézhető az ügyfélkapun!

Az autóhitel igénylése sem intézhető az ügyfélkapun!

Az ügyfélkapun számos hivatalos dologról kaphat kielégítő információkat, és regisztráció után akár néhány ügyet is intézhet rajta. Ilyen például a taj kártya, vagy az adókártya, valamint a gyes/gyed igénylése. Ezen az online felületen viszont, ha jobban megnézik se autóhitel igénylés, se hitelkártya igénylés, se egyéb hitel ügyintézése nem lehetséges.

Aki tehát autót szeretne vásárolni, és ehhez kölcsönre van szüksége, az az ügyfélkapun semmiképpen ne próbálkozzon. Rengeteg autóhitellel foglalkozó online oldal van, ahol hasznos információkat szerezhetnek az igénylés feltételeiről, valamit ez egész folyamat menetéről is. Abban az esetben viszont, ha bármilyen kérdés felmerülne Önökben, érdemes személyesen is érdeklődni a kiválasztott bankban, hiszen a legpontosabb és a legnaprakészebb tájékoztatást innen
fogják kapni!

  
Iktatva: Autóhitel Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× négy = 12

Küldés
Hiteligénylés 2013