0

Az online hiteligénylés bárosoknak mennyire lehet gyors?

A hiteligénylésnek számos feltételen van, melyeknek ha a leendő adós nem tud megfelelni, akkor a kért kölcsön folyósítása se fog megtörténni. Az egyik igen komoly feltétele a hiteligénylésnek, így az online hiteligénylésnek is, hogy kölcsön igénylője ne szerepeljen a BAR- listán (manapság már inkább KHR- listaként ismert) egy korábbról fent maradt tartozással.

Az online hiteligénylés bárosoknak mennyire lehet gyors?

Az online hiteligénylés bárosoknak mennyire lehet gyors?

Az online hiteligénylés bárosoknak mennyire lehet gyors? Először is azt kell tisztázni, hogy BAR- listás személy nagyon ritkán kaphat hitelt, így az online hiteligénylés sem túl egyszerű nekik. Nem mindegy, hogy aktív, vagy épp passzív státusszal rendelkezik- e valaki, és passzív státusz esetén az is fontos lehet, hogy milyen régóta áll fent ez a megnevezés.

Vannak azonban már olyan bankok, és pénzintézetek, akik néhány év passzív státusz esetén ha nem is gyorsan, de adnak kölcsönt bárosoknak is. Aktív státusz esetén azonban egy magyar bank se fogja a hiteligénylésüket elfogadni, így az online hiteligénylést is el fogják utasítani. Van azonban egy gyors megoldás ilyen bárosoknak is, ez pedig nem más, mint egy osztrák bankban megigényelni személyesen a kölcsönt, hiszen nem kérnek jövedelemigazolást sem, és nem nézik a KHR- listát sem.

Mint ahogy látják, az online hiteligénylés bárosoknak igen nehezen mehet gyorsan. Nem lehetetlen azonban kölcsönhöz jutniuk, mint ahogy azt fentebb is olvashatják. Gondolják azonban meg alaposan egy ilyen helyzetbe bele merjenek- e ugrani, hiszen ha korábban nem ment egy kölcsön törlesztése, úgy jó eséllyel a hosszú évek alatt, amíg fizetni kell az adósságot, ismételten történhet ilyen.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


nyolc × 9 =

Küldés
Hiteligénylés 2013