2

Az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges?

A hiteligénylés nem nevezhető egy egyszerű folyamatnak, hiszen számos, a bankok és pénzintézetek által felállított feltételnek kell megfelelni. Egyre több bank él a lehetőséggel, hogy ügyfeleik már online is tudjanak hiteligénylései kérelmet benyújtani. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy van-e ennél a hiteligénylésnél kiskapu, és az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges-e?

Az online hiteligénylés egy nagyon kedvező lehetőség, hiszen otthonról vagy a munkahelyről is lehet intézni, mindössze le kell ülni a számítógép elé, és kitölteni a hiteligényléshez szükséges adatlapot. Fontos leszögezni, hogy az online hiteligénylés sajnos nem úgy működik, hogy ténylegesen elég az adatokat, és a kért kölcsön összegét megadni, majd aláírni a kipostázott szerződést. A legtöbb esetben, miután online elküldték a hiteligénylést, pár napon belül egy telefonos egyeztetés történik a bankkal egy személyes találkozóról, ahol ténylegesen megkötik a hitelszerződést.

Az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges?

Az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges?

Munkáltató igazolás nélkül szinte egy bank se ad már semmilyen típusú hitelt, ugyanis nekik a munkahely által adott igazolás lesz a biztosíték arra, hogy a hitelt majd mindig időben és pontosan tudják törleszteni. A munkáltatói igazolás hiánya még az online hiteligénylésnél is automatikus elutasítást fog eredményezni.

A leírtakból jól látható, hogy az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül napjainkban már nem lehetséges. Ha nincs az embernek fix és állandó munkahelye, akkor megéri elgondolkodni azon, hogy mekkora kockázat is lenne felvenni egy hitelt, amit ha nem tudnak pontosan törleszteni, akkor igen komoly és kellemetlen következményekkel fogja megkeseríteni a hiteligénylő életét.

  
Iktatva: Online hiteligénylés Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Az online hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges?"

  1. Vadász jánosné szerint:

    110000 ft a fizetésem férjemével együt 300000 ft szeretnék igénybe venni

  2. Zenith Loan szerint:

    remény elveszett , nem, kedves minden remény nem vész el. Ott jön egy hely megoldások minden gond és szorongások. Itt van a mester tervező ZENITH HITEL LIMITED. Kínálunk kölcsön 2%-os kamatláb az összes vagy személyek, társaságok vagy cégek. Kapcsolatba léphet velünk ma (zenithloanlimited@gmail.com) az egyszerű és megbízható hitel, a mi feladatunk, hogy segítsen ki a helyzetet, és véget vet a szorongás és a szorongás

    Email: zenithloanlimited@gmail.com

Írj most.


− 6 = nulla

Küldés
Hiteligénylés 2012