0

Az osztrák hitelkártya bárosoknak is lehetséges lehet?

Sajnálatos módon egyre többen kerülnek olyan anyagi helyzetbe, hogy a még meglévő hitelüket se nagyon bírják fizetni, ennek ellenére szükségük lenne egy másikra is ahhoz, hogy folytatni tudják az életüket a normális kerékvágásban. Azok a pórul járt hitel tulajdonosok, akik nem bírták a megemelkedett hiteleiket már törleszteni, felkerültek a BAR- listára ( bár manapság már sokkal inkább csak KHR- listaként emlegetik), ami igencsak megköti a kezüket hiteligénylés terén. Vajon mi a helyzet hitelkártya esetén ilyenkor?

Az osztrák hitelkártya bárosoknak is lehetséges lehet?

Az osztrák hitelkártya bárosoknak is lehetséges lehet?

Abban az esetben, ha itthon már minden bank elutasította hitelkártya igénylésüket azért, mert Önök bárosok, érdemes külföldön próbálkozni. Igen, az osztrák hitel sok bárosnak a megoldást jelentheti. Az ausztriai bankok a magyar bankokkal ellentétben nem végeznek hitelvizsgálatot az új ügyfelek esetén, így az, hogy Önöknek még korábbról van rendezetlen tartozása, nem állhat a hiteligénylés útjába. Egy próbát mindenképp megér ez a lehetőség.

Az osztrák hitelkártya tehát bárosoknak is lehetséges lehet? Igen, így érdemes felkeresni még itthon egy külföldi hiteligényléssel foglakozó hiteltanácsadót, és ott érdeklődni, hogy pontosan mi is kellene ahhoz, hogy Ausztriában juthasson hozzá egy hitelkártyához. Sokan nem is azért választják az osztrák hitelkártyát, mert itthon meg vannak bélyegezve, mint báros személy, hanem azért, mert ott sokkal kedvezőbbek a kamatok a Magyarországihoz hasonlítva.

Mielőtt tehát beleugrana egy osztrák hitelkártya igénylésbe csak azért, mert itthon bár státusza miatt egy banknál sem járt szerencsével, forduljon szakemberhez, aki minden fontos tudnivalót elmond, amit egy külföldi hiteligénylés terén fontos lehet. Annak ellenére, hogy az osztrákok hitelvizsgálatot nem végeznek, még szabnak hiteligénylési feltételeket, így ott sem lehet garantált a siker!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


kilenc + 4 =

Küldés
Hiteligénylés 2014