0

Diákhitel igénylés: mely bankoknál van lehetőség erre?

A diákhitel igénylését mindig alaposan meg kell fontolni, és nem csak azt nézni, hogy az adott időszakban jelenthet majd segítséget. Érdemes mindig hosszútávon is átgondolni, hogy mivel is jár a felvétele, valamint azt is, hogy az iskolából kikerülve, munka nélkül tudják-e majd fizetni a törlesztését. Azok, akik az igénylése mellett döntenek, már több banknál is megtehetik ezt.

Diákhitel igénylés: mely bankoknál van lehetőség erre?

Diákhitel igénylés: mely bankoknál van lehetőség erre?

Mely bankoknál van arra mód, hogy diákhitelt igényeljenek? Számos bank él ezzel a lehetőséggel, de ha egész pontos információkat akarnak kapni, akkor érdemes felmenni a diákhitel hivatalos internetes oldalára, és ott megnézni a bankok listáját. Miután kiválasztottak egy bankot, már csak azt kell majd megnézni, hogy hol van az Önökhöz legközelebbi fiókja.

A bankok fel szoktak bizonyos kedvezményeket is kínálni a tanulók számára, csak náluk nyissanak bankszámlát, melyre vagy egy összegben fog érkezni a kölcsön összege, vagy havonta. Arról, hogy milyen akciókkal is próbálják a bankok magukhoz csalogatni a leendő új diák ügyfeleiket, szintén pontos leírást találhat a fentebb már említett internetes oldalon. Érdemes végig nézni őket még a választás előtt!

A legtöbb Magyarországon lévő bankfiók részt vesz a diákhitel programjában, így biztos mindenki talál a maga számára szimpatikus, és helyileg is megfelelő pénzintézetet. Egyedül az igénylő papír leadási határidejére figyeljenek, hiszen ha kicsúsznak az időből, akkor már lehet, hogy csak a következő tanévben kaphatják meg a diák kölcsön.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


kilenc + 4 =

Küldés
Hiteligénylés 2013