0

Diákhitel igénylő helyek: hol van lehetőség a felvételére?

Diákhitel igénylésre jó néhány tanulni vágyó rá van szorulva manapság. Sajnálatos módon egyre kevesebb szülő tudja anyagilag segíteni a gyermekét, és sok diák pedig nem tud elegendő munkát elvállalni ahhoz, hogy fizetni tudja a tanulás mellett fellépő költségeket. Vajon hol vannak Magyarországon diákhitel igénylő helyek?

A diákhitel intézésére a legtöbb magyar felsőoktatási intézményben van lehetőség. Hogy melyek pontosan az igénylő helyek, azt bárki meg tudja nézni az internet segítségével. Annyit kell mindössze tennie, hogy felmegy a diákhitel hivatalos oldalára, és ott megnézi ennek a listáját, így látni fogja, hogy az ő iskolájában lesz-e erre lehetősége.

Diákhitel igénylő helyek: hol van lehetőség a felvételére?

Diákhitel igénylő helyek: hol van lehetőség a felvételére?

A már említett online diákhiteles oldalon lehetőség van még arra is, hogy az igénylő helyekkel egyszerre azt is megnézzék, hogy mely bankok működnek közre ebben a programban. Azok a pénzintézetek, ahol van lehetőség a diák kölcsön megigénylésre, ott általában adnak valamennyi kedvezményt is, csak náluk nyissanak számlát, és erre kérjék a hitel folyósítását a diákok.

Nem csak a bankok lehetnek még igénylő helyek, de néhány postán is van lehetőség a diákhitel ügyintézésére. A diákhitel hivatalos oldalán azt is meg tudják nézni, hogy melyek ezek a postahivatalok. Mint ahogy látják, számos lehetőség van a diákhitel ügyintézésére. Érdemes azonban átgondolni, hogy tényleg akkora szükség van-e a kölcsönre, hiszen olyan magas a kamatozása a hitelnek, hogy a felvett összeg akár többszörösére is nőhet addigra, míg el tudják kezdeni a törlesztését!

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× négy = 32

Küldés
Hiteligénylés 2013