0

Egy hitelkártya esetében a társkártya mindig jó választás?

Az emberek többségének a mai világban gondot okoz az, hogy a hónap végére még a számlák kifizetése után
maradjon tartaléka vészhelyzet esetére. Sajnálatos módon, éppen ilyenkor szokott valami váratlan kiadás felmerülni ( betegség, vagy épp egy új nélkülözhetetlen elektronikus eszköz lecserélése ). Ezekben a helyzetekben nagy segítség lehet egy hitelkártya, mely mellé akár társkártyát is igényelhet, így nem csak Ön tudja majd vasalásokkor felhasználni a hitelkeret összegét.

Egy hitelkártya esetében a társkártya mindig jó választás?

Egy hitelkártya esetében a társkártya mindig jó választás?

Mit is jelent egy hitelkártya esetében a társkártya? Egy társkártya esetében nem csak a kártya tulajdonosa, hanem annak például élettársa, vagy esetleg férje/felesége is használhatja a hitelkeret összegét. Fontos tudni, hogy minden a társkártya, mind pedig a főkártya ugyan azt a hitelkeretet használja, így érdemes mindig figyelemmel követni a terheléseket, nehogy a hónap végére túllépjék a hitelkeretüket. A számlaegyenleget az eredeti kártya tulajdonosa fogja megkapni mind a két kártyahasználat után.

Egy hitelkártya esetében a társkártya mindig jó választás? Nem feltétlen, hiszen ha a társkártyát valamelyik szerette a főkártya tulajdonosnak felelőtlenül és meggondolatlanul használja vásárlásokra, vagy épp készpénz felvételre, a hitelnek a visszatörlesztése a fő kártya birtokosát fogja terhelni minden estben. Éppen ezért csak olyannak érdemes társkártyát igényelni, akiben 100%- osan meg bíznak, és nem félnek attól, hogy vissza fog élni a hitelkártya nyújtotta lehetőségekkel.

Hogyan lehetséges társkártyát igényelni a már meglévő hitelkártya mellé? Lehet telefonon is kérni, ám érdemesebb a kártyát kibocsájtó bankba személyesen bemenni, hsizen az mellett, hogy elintézik az igényléshez szükséges papírmunkát, még minden fontos információt is megtudhat, ami egy társkártya esetében csak felmerülhet!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


egy + 9 =

Küldés
Hiteligénylés 2014