2

Egy online hiteligénylés lehetséges fedezet nélkül?

Egy gyors és egyszerű megoldást jelent az online hiteligénylés. Azonban ennek a kölcsön igénylési formának is ugyanolyan komoly feltételi vannak, mint a személyes intézkedésnek a bankban. A legfontosabb szempontja a pénzintézeteknek, hogy a hitel igénylőjének legyen egy stabil és biztos munkahelye, ennek hiányában egy bank se fog kölcsönt folyósítani senkinek sem.

Egy online hiteligénylése lehetséges fedezet nélkül?

Egy online hiteligénylése lehetséges fedezet nélkül?

Egy online hitel igénylése lehetséges fedezet nélkül? Természetesen vannak ilyen elektronikusan is elérhető ajánlatok, melyekben néhány bank vagy pénzintézet fedezet hiányában is folyósít kölcsönt. Ezek általában személyi hitelek. Ám ez nem azt jelenti, hogy a jövedelemigazolásról szóló feltételt ki lehetne kerülni. Ilyenkor általában a bank nem kér sem  kezest, sem egyéb ingatlan fedezetet a kölcsönhöz.

Abban az esetben, ha egy nagyobb összegre lenne szüksége, akkor azt már nem teheti meg fedezet nélkül. Személyi kölcsön esetében, ha bevon egy lakást vagy házat, akkor az már jelzáloghitelnek minősül. Ebben az esetben viszont már több tíz millió forintot is kaphatnak. Fedezet nélkül a maximálisan igénylehető összeg  jóval alacsonyabb lesz, maximum pár millió forint.

Abban az esetben, ha kérdése merülne fel a kölcsön igénylésével kapcsoltban, nézelődhet online is a bankok internetes oldalain, hiszen sok hasznos információt lehet találni, de a legbiztosabb megoldás, ha a bankokban érdeklődnek személyesen, a legnaprakészebb információkkal ugyanis ők tudnak majd szolgálni.

  
Iktatva: Online hiteligénylés Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Egy online hiteligénylés lehetséges fedezet nélkül?"

  1. Lakatos József szerint:

    Hitelt szeretnék kapni

  2. László Attiláné szerint:

    2-3 millió forintra lenne szükségem,bárosként.(tartozás:500eFt)
    Mindegy ,hogy bel-vagy külföldi ,csak tudnám megoldani a problémánkat.

    Köszönettel:Lné

Írj most.


× 8 = ötven hat

Küldés
Hiteligénylés 2013