Hírek jelzálog és Hiteligénylés témában

Lakáshitel igénylés

Lakáshitel igénylés

A lakáshitel igénylése több pontból is áll. Az első és legfontosabb, hogy jó alaposan körülnézzünk a bankok ajánlatai között, és a számunkra legkedvezőbbet válasszuk ki. Miután ez megtörtént, menjünk fel az adott bank weboldalára és ha lehetséges, akkor egy online felületen kérjünk további tanácsadást, vagy kérjünk visszahívást, mellyel időpontot is… Tovább: Lakáshitel igénylés»

A jelzáloghitel igénylés sem lehetséges az ügyfélkapun!

A jelzáloghitel igénylés sem lehetséges az ügyfélkapun!

A jelzáloghitel azért egy előnyös választás, mert szabadon fel lehet használni a kapott kölcsön összegét. Számos feltételnek kell azonban megfelelni ahhoz, hogy a hitelt valaki sikeresen megkaphassa. Az igénylést csak is a kiválasztott bankban lehet intézni, így az ügyfélkapun – akár csak a többi hitel típus esetében – nem lehet… Tovább: A jelzáloghitel igénylés sem lehetséges az ügyfélkapun!»

A jelzáloghitel igénylésnél is nagy segítség lehet az internet!

A jelzáloghitel igénylésnél is nagy segítség lehet az internet!

Minden hitel esetében, így a jelzáloghitel esetében is nagy segítséget jelenhet az internet. A mai modern világban az ember már szinte mindent el tud online intézni: vásárlást, hírek olvasását, tanulást, vagy akár a hiteligénylést is. Abban az esetben, ha valaki az interneten akar hitelt igényelni, nem kell mást tennie, mint… Tovább: A jelzáloghitel igénylésnél is nagy segítség lehet az internet!»

A jelzáloghitel igénylés során egy nagy segítség a  hitelkalkulátor

A jelzáloghitel igénylés során egy nagy segítség a hitelkalkulátor

A jelzáloghitel igénylés egy tökéletes megoldást jelent mindazok számára, akik szabad felhasználású hitelhez akarnak jutni. Ez azért nevezhető jó megoldásnak, mert így nem kell elszámolni a jelzáloghitelt folyósító banknak, hogy mire költik a kapott hitel összegét. Ezért nem csak lakás vagy ház vásárlásra, felújítására lehet például igényelni, hanem akár egy… Tovább: A jelzáloghitel igénylés során egy nagy segítség a hitelkalkulátor»

A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldás

A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldás

Mint ahogy a cím is mondja, a szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldást jelent mindenki számára, hiszen nem tartozik a hiteligénylő elszámolással a bank felé, hogy mire is költi majd az igényelt hitel összegét. A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésnek viszont jó néhány feltétele van! Az egyik legfontosabb, hogy manapság… Tovább: A szabad felhasználású jelzáloghitel igénylés egy hatékony megoldás»

A jelzáloghitel igénylés folyamata: lépésről lépésre

A jelzáloghitel igénylés folyamata: lépésről lépésre

A jelzáloghitel igénylésnek több lépése is van, mielőtt még a hiteligénylő megkapná az igényelt hitelét. A feltételeket a bankok állítják fel, melyeknek ha megfelel a hitel igénylője, akkor sikeresen hozzájuthat a jelzáloghitelhez. De nézzük meg, mi a jelzáloghitel igénylésnek a folyamata. Az első lépés a jelzáloghitel folyamatában, akár csak a… Tovább: A jelzáloghitel igénylés folyamata: lépésről lépésre»

A jelzáloghitel igénylés: mikor érdemes igényelni ezt a hitelt?

A jelzáloghitel igénylés: mikor érdemes igényelni ezt a hitelt?

A jelzáloghitel az a hitel, amit igazából szabadon felhasználhatnak a hiteligénylők, és nem kell a banknak elszámolni arról, hogy az igényelt jelzáloghitel összegét mire akarják fordítani. Így a lakáshitelen túl még jó néhány felhasználási módja van. Nézzük meg, mikor, és mire érdemes a jelzáloghitelt igényelni! Jelzáloghitelt akkor érdemes igényelni, mikor… Tovább: A jelzáloghitel igénylés: mikor érdemes igényelni ezt a hitelt?»

A hiteligénylés feltételei a jelzáloghitel esetében

A hiteligénylés feltételei a jelzáloghitel esetében

Manapság sokkal nehezebb hozzájutni akármilyen hitelhez is, mivel az elmúlt években kirobbant válság miatt a bankok szigorítottak az addig se túl egyszerű feltételrendszerükön. Így sokkal nehezebb ma például jelzálog hitelt kapni, mint akár 6-7 éve, mivel a hiteligénylés feltételei itt is jelentősen szigorúbbak lettek. Ennek a bankok részéről annyi a… Tovább: A hiteligénylés feltételei a jelzáloghitel esetében»

Hiteligénylés 2014