0

Hiteligénylés önerő nélkül: már online is sok hasznos információhoz juthat!

A hiteligénylés sokaknak jelenti az egyetlen megoldást arra, hogy saját házhoz, lakáshoz juthassanak. Sok feltételnek kell azonban megfelelnie ahhoz valakinek, hogy az igényléstől a tényleges hitel folyósításig eljusson. Míg régen, a válság előtt a bankok adtak önerő nélkül is lakáshitelt a fiataloknak, addig napjainkra ezt már a törvény nem engedi meg nekik.

Hiteligénylés önerő nélkül: már online is sok hasznos információhoz juthat.

Hiteligénylés önerő nélkül: már online is sok hasznos információhoz juthat.

Az önerő nélküli hiteligénylésről sok hasznos információt szerezhet már online is. Fontos tudni például azt, hogy minimum 25%- os önerőnek kell lennie a hitel igénylőjének, de minimálbér esetén ennél még többet is kérhet a bank. Lehet akár milyen magas viszont a jövedelem, a bank csak 75%- át tudja majd kölcsönként felajánlani az ingatlan vételárának.

Másik fontos információ, melyről még többet tudhat meg online, hogy vajon önerő híján még is hogy tud egy fiatal család kölcsönre szert tenni. Néhány bank ilyen esetben elfogad ingatlanfedezetet, viszont elég magas fizetést is elvárnak cserébe. Ha mindezek meg vannak, akkor esélyük lehet önerő nélkül is megvásárolni álmaik otthonát. A szigorításokat a bank nem azért vezette be, hogy megnehezítse az ingatlanok megvásárlását, hanem azért, hogy megóvja a lakosságot az eladósodástól.

A hiteligénylés egyéb feltételeiről, vagy épp menetéről is sok egyéb hasznos dolgot megtudhatnak, ha online nézelődnek. Abban az esetben, ha még csak gondolkodnak azon, hogy kölcsönre lenne szükségük, ajánljuk figyelmükbe az online hitelkalkulátorok használatát, melyek segítségével össze tudják hasonlítani a bankok kölcsön ajánlatait, és ki is tudják választani a legkedvezőbbet.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


8 × = hatvan négy

Küldés
Hiteligénylés 2013