3

Hiteligénylés Ausztriában magyaroknak: mik a feltételei az osztrák hitelnek?

Soknak kerültek olyan rossz anyagi helyzetbe az elmúlt években Magyarországon, amiből csak egy hitel tudná kihúzni őket. Sajnálatos módon azonban a válságnak köszönhetően a hazai bankok komoly szigorításokat végeztek a hiteligénylés terén, így igen sok feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki sikeresen kölcsönhöz juthasson. A rossz anyagi helyzetbe lévők, és a keveset kereső embereknek így viszont meg van kötve a keze. Ezeknek a magyaroknak az ausztriai hiteligénylés még megoldás lehet.

Hiteligénylés Ausztriában magyaroknak: mik a feltételei az osztrák hitelnek?

Hiteligénylés Ausztriában magyaroknak: mik a feltételei az osztrák hitelnek?

Az ausztriai hiteligénylés során a magyaroknak milyen feltételeknek kell megfelelni? Az osztrák hiteligénylés során nem nézi a bank, hogy van- e korábbról még rendezetlen tartozása az ügyfélnek, így az aktív vagy épp passzív státusz a BAR- listán (manapság már inkább KHR- listaként emlegetik) nem lehet kizáró ok. Jövedelemigazolás benyújtása sem feltétel már a magyaroknak Ausztriában, így aki papíron kevesebbet keres, az is kaphat kölcsönt!

Rendelkezni kell azonban ingatlanfedezettel jelzálog hitel igénylés esetén Ausztriában. Többféle hiteltípust is lehet igényelnie a magyaroknak Ausztriában: nem csak jelzáloghitelt, de akár személyi kölcsönt vagy osztrák hitelkártyát is kaphatnak, ha minden feltételnek megfelelnek. Nem csak rugalmasabbnak tekinthető az ausztriai hiteligénylés a magyar bankokhoz képest, de akár még kedvezőbb kamatokat is kaphatnak az ügyfelek.

Akinek itthon nem sikerül tehát hitelt igényelnie, vagy épp nem elegendő a maximálisan kapható összeg, érdemes elgondolkodnia az ausztriai hiteligénylésen. Sajnálatos módon azonban egyre kevésbé szeretnek a magyaroknak kölcsönözni, mivel egyre több rossz tapasztalatuk van a nem fizetések kapcsán. Érdeklődjön profi szakembernél a bővebb és pontosabb feltételek, információk után!

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

3 hozzászólás "Hiteligénylés Ausztriában magyaroknak: mik a feltételei az osztrák hitelnek?"

 1. Kerekes Zoltánné szerint:

  Üdvözlöm.Azt szeretném megtudni hogy kaphatunk e osztrák hitelt úgy hogy jómagam anyaságin vagyok és aktív baros provident által amit nem fizeteg 2007 óta jövedelmem családival együtt 73ezer forint.Férjem 7 éve dolgozik ugyan azon a munkahelyen neki keresete 250000 ft átlagban havonta.De sajnos ingatlanunk nincs amit zálognak fel tudnánk ajánlani.Saját házat szeretnénk venni.Kérem ha tud segítsen.Szeretném tudni hogy milyen feltételeknek kell megfelelni.Válaszát előre is köszönöm.Üdvözlettel:Kerekes Zoltánné

  • Sandra Boda szerint:

   Tisztelt Ügyintéző !

   Kérem szíveskedjék ha tud abban segíteni, hogy üzlettársam aktív Bárlistás , szeretne felvenni szabad felhasználású hitelt 3.000.0000.-Ft-ot
   Nyugdíjas :72 éves
   Igazolni tud 210.000.-Ft/hó jövedelmet-törlesztés havi 30.000.-Ft van-e erre lehetőség és ha igen akkor – mikor és hogyan lehetne ezt mindnél előbb elindítani.
   Válaszát várva maradok Tisztelettel:
   Sandra Boda

 2. bajkóné nagy ildikó szerint:

  2000000.-ft hitwlre lenne szükségem tartozásaim rendezéséhez. S.o.s.
  Közalkalmazott vagyok nettó 140000.-ft jövedelemmel

Írj most.


négy + 1 =

Küldés
Hiteligénylés 2013