0

Hiteligénylés Ausztriában: mennyire kezelik rugalmasan a kölcsönöket?

A mai gazdasági helyzetben nem számít ritka dolognak az, hogy valaki olyan rossz anyagi helyzetbe kerül, amiből az egyetlen kiutat egy hitel jelentei. Az sem számít azonban ma Magyarországon ritka dolognak, hogy valaki nem tudja megteremteni azokat a feltételeket önhibáján kívül, ami a hiteligénylésnek a feltétele lenne. Nekik lehet megoldás a hiteligénylés Ausztriában, persze nem árt előre tudni, hogy is kezelik ott a magyar ügyfeleket.

Hiteligénylés Ausztriában: mennyire kezelik rugalmasan a kölcsönöket?

Hiteligénylés Ausztriában: mennyire kezelik rugalmasan a kölcsönöket?

Az ausztriai hiteligénylés során mennyire kezelik rugalmasan a kölcsönök folyósítását? Természetesen itt is meg kell jó néhány feltételnek felelni ahhoz, hogy valakinek sikeres lehessen a hiteligénylése. Előnye az osztrák hitelnek a magyar hitellel szemben, hogy csak munkáltatói igazolást kérnek, így aki papíron kevesebbet keres, mint valójában, vagy egyéb plusz bevétele is van, az is hozzájuthat a kölcsönhoz, jövedelemigazolás nélkül is.

Az Ausztriában történő hiteligénylés során másképp kezelik a már meglévő tartozás kérdését is. Az osztrák bankok például nem néznek utána, hogy az igénylő szerepel- e egy korábbról ki nem fizetett tartozás miatt a BAR- listán (vagy ahogy manapság már inkább emlegetik, a KHR- listán), így aktív vagy épp passzív státuszú BAR- listás személy is kaphat kölcsönt náluk.

Tény és való, hogy a hiteligénylést Ausztriában sok szempont alapján rugalmasabban kezelik, mint Magyarországon. Nagyon kedvezőnek tűnik az osztrák hiteligénylése, ám érdemes minden információnak utána járni, mielőtt beleugranak egy ilyen nagy volumenű szerződés aláírásába. Az osztrák hitelnél például általában kérnek ingatlanfedezetet, és manapság már sokszor nem szívesen adnak hitelt magyaroknak, mert sokszor fordult elő, hogy nem fizették az ügyfelek a kölcsönt.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


5 − kettő =

Küldés
Hiteligénylés 2013