1

Hiteligénylés Ausztriában: miért és kinek lehet jó megoldás?

Ahhoz, hogy ma valaki Magyarországon hitelhez juthasson, sok szigorú feltételnek kell megfelelnie. Ilyen például az, hogy a bankok minden kölcsön típushoz kérnek munkáltatói igazolást, valamint jövedelemigazolást, vagy épp az, hogy a hitel igénylőjének nem lehet korábbról semmilyen rendezetlen tartozása ( BAR- listán/ KHR- listán való szereplés). De mi a helyzet az Ausztriai hiteligénylésnél?

Hiteligénylés Ausztriában: miért és kinek lehet jó megoldás?

Hiteligénylés Ausztriában: miért és kinek lehet jó megoldás?

Miért és kinek lehet jó megoldás az, hogy ha Ausztriában igényelnek hitelt? Sok magyar választja manapság már inkább az osztrák hitelt, hiszen jóval könnyebben és egyszerűbben hozzá lehet jutni, mint bármely magyar banknál. Nem kérnek például jövedelemigazolást, ennek ellenére munkáltatói igazolást be kell mutatni, ám ebben az esetben, hogy mennyit is keres papíron a kölcsön igénylője az nem lényeges. Nem szoktak ellenőrzést végezni a hitel igénylőjéről, tehát az osztrákokat nem érdekli, hogy valaki szerepel- e még a BAR/ KHR- listán egy ki nem fizetett tartozással.

Előnye még az Ausztriai hiteligénylésnek, hogy jóval olcsóbb kamatot lehet kapni. Lehet személyi kölcsönt, osztrák hitelkártyát, valamint Ausztriai jelzáloghitelt is igényelni. Ahhoz azonban, hogy melyik hitelnek mi a pontos feltétele, vagy épp buktatója, szakemberhez kell fordulni, aki naprakész az osztrák hitelekkel kapcsolatban, és pontos információt tud adni minden ausztriai hiteligénylésről is.

Az, hogy pontosan kinek előnyösebb az osztrák hitel, egyértelműen kiderül a cikkből:  a BAR/KHR- listás szeméknek, a papíron kevesebbet keresőknek, akik a hazai bankoktól nem kapnának elegendő összegű kölcsönt, valamint azoknak, akik egyszerűen csak kedvezőbb kamatra vágynak. Nézzenek utána minden fontos tudnivalónak az Ausztriai hiteligénylésről, és amennyiben bármilyen kérdés felmerülne Önökben, forduljanak szakemberhez.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Hiteligénylés Ausztriában: miért és kinek lehet jó megoldás?"

  1. Asztalos Csaba szerint:

    hitelt szeretnék igényelni.2 500 000

Írj most.


négy × 6 =

Küldés
Hiteligénylés 2013