2

Hiteligénylés bar listásoknak is lehetséges manapság?

Sokan kerültek az elmúlt években abba a kellemetlen helyzetebe, hogy tartozást halmozott fel valamelyik banknál vagy épp pénzintézetnél, melyet nem tudott tovább fizetni. Ennek következményeképpen pedig felkerültek a bar- listára (mai nevén már inkább khr- listaként lehet róla hallani). Vajon ebben az esetben, lehet még hiteligénylést kezdeményeznie az adósoknak?

Hiteligénylés bar listásoknak is lehetséges manapság?

Hiteligénylés bar listásoknak is lehetséges manapság?

Hiteligénylés bar listásoknak is lehetséges manapság? Ami biztos, hogy aki aktív bar- listásként szerepel a listán, annak nincs esélye egy banknál sem hitelt igényelni. Ez nem is csoda, hiszen a bank miért bízna meg valakiben, aki még egy korábbi tartozását sem volt képes fizetni? Ilyenkor mindenképp arra kell törekedni, hogy a maglévő tartozásukat kifizessék, mert akkor a későbbiekben már gondolkodhatnak hiteligénylésen!

Az a bár- listás, aki passzív státusszal szerepel a tartozók listáján, rövid időn belül már eséllyel indulhat a kölcsönök igénylésében. Ebben az esetben ugyanis már ki van törlesztve a korábbi tartozás, tehát már nem tartozik, és bizonyos idő elteltével törlik is a rendszerből.

Azoknak viszont, akik korábban nem tudták fizetni a hitelüket, érdemes alaposan megfontolni egy újabb kölcsön igénylését. Sokan nem is gondolnak bele, hogy egy hitel mekkora felelősséggel is jár, és hogy bizony a korábban fizethetőnek tűnő törlesztő részletek az évek múlásával bizony súlyos teherként nehezedhetnek az ember vállára.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Hiteligénylés bar listásoknak is lehetséges manapság?"

  1. Bertalan Zoltan szerint:

    Szeretnek visszahivast kerni onoktol surgosen hitelre lenne szuksegem 06702890142 koszonettel Bertalan Zoltan

  2. Balázs Annamaria szerint:

    Vissza hívás szeretnék kérni önöktől06317808956 előre is köszönöm

Írj most.


− nyolc = 0

Küldés
Hiteligénylés 2015