9

Hiteligénylés esetében mindenkinek érdemes kipróbálnia a kalkulátort!

A hiteligénylés folyamata nem egyszerű dolog. Sok időt és energia ráfordítást igényelhet már csak az is, hogy a leendő adósok megtalálják a legmegfelelőbb ajánlatot nyújtó bankot vagy épp pénzintézetet. Sokszor nem is gondolják, de komoly különbségek is lehetnek a futamidők és a havi törlesztő részletekben, így érdemes alaposan áttanulmányozni a bankok ajánlatait.

Hiteligénylés esetében mindenkinek érdemes kipróbálnia a kalkulátort!

Hiteligénylés esetében mindenkinek érdemes kipróbálnia a kalkulátort!

Hiteligénylés esetében mindenkinek érdemes kipróbálnia a kalkulátort! Ezek a kalkulátorok már online elérhetőek a bankok internetes oldalain. Elég megadni néhány személyes információt ahhoz, hogy a kalkulátor megtegye az adott bank ajánlatát a hiteligénylésre. Lehet szó lakáshitelről, jelzáloghitelről, vagy akár személyi kölcsönről is, a kalkulátorok  segítségükre lesznek.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a hiteligénylés előtt használt kalkulátorok nem forintra pontos összeget adnak, a későbbiekbe a valóságban lehetnek eltérések majd, hiszen ezek inkább csak egyfajta támpontot kínálnak a kölcsönön gondolkodóknak. Arra viszont tökéletesek lehetnek, hogy merre érdemes elindulniuk személyesen érdeklődni.

Mindenképp keressék fel tehát a bankok oldalain található online hitelkalkulátorokat, mielőtt bármiben is döntenének. A pontos információkról viszont mindig érdeklődjenek személyesen, hiszen a bankokban dolgozók a legnaprakészebbek hitel témában.

 

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

9 hozzászólás "Hiteligénylés esetében mindenkinek érdemes kipróbálnia a kalkulátort!"

 1. György Árpád szerint:

  60000ftra lenne szűkségem

 2. György Árpád szerint:

  Nagyon sűrgős az A60000ft

 3. Andorkó Anna szerint:

  Jó napot kívánok gyesen vagyok és szükségem lenne hitelre.Tudna segíteni?170ezer ft-ot kapok havonta

 4. molnárné kovács krisztina szerint:

  nagyon nagy szükségem lenne 50000 ft ra tudnának segiteni??

 5. kovács ibolya szerint:

  gyeden vagyok . sajnos báros. van valamilyen lehetőség?????

 6. Kóródi József szerint:

  Tisztelt Cím!

  KHR listán vagyok de szeretném a hiteleimet kifizetni és csak egy hitelt fizetni, mert így nagyon sok a havi kiadásunk. Bejelentett munkám van nekem és a feleségemnek is.
  Kérem ha tud segítsen.

  Segítségét előre is köszönöm.

  Üdvözlettel: Kóródi József

 7. Sajgóné Kéri Olga szerint:

  Két gyerekkel vagyok bajban
  Nagyon sürgősen 300000ft-ra lenne szükségem

 8. skarol szerint:

  Tisztelt Hitelező!

  6-800000 ft-ra lenne szükségem az adósággaim kiegyenlítéséhez/összevonásához. Milyen lehetőségeim vannak. Meglehet, hogy időközben felkerültem a KRH listára is.

  Válaszát előre is köszönöm.

 9. Katalin szerint:

  Szeretnèk segitsèget kèrni.4000000ft ra lenne sürgősen szüksègünk.Már megpróbáltam mindent.Mikor bajban ez ember hiába fordul ahoz akiben bizik ilyenkor nincsenek sehol.Kèrem aki tud segitsen a rèszleteket megbeszèljük.

Írj most.


5 − egy =

Küldés
Hiteligénylés 2015