1

Hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges lehet manapság?

Sokan küzdenek még most, 2015- ben is azzal a problémával, hogy nem találnak maguknak munkát, vagy ha találnak is, közel sem a végzettségüknek, képzettségüknek megfelelőt. Éppen ezért sokan érzik úgy, hogy alul vannak fizetve, ám lépni nem nagyon mernek, hiszen manapság örülni kell annak, hogy van munkahelye az embernek. Egy hiteligénylés esetében azonban nagyon is fontos, hogy ki mennyit keres.

Hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges lehet manapság?

Hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges lehet manapság?

Hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges lehet manapság? Mióta a bankok és pénzintézetek szigorítottak a hiteligénylések feltételein, munkáltatói igazolás nélkül már nem lehetséges a hiteligénylés. A bankok a benyújtott munkáltatói igazolás alapján tudják majd eldönteni, hogy mekkora hitelre is jogosult náluk valaki, és ez alapján lehetnek majd biztosak is abban, hogy a felvett kölcsönt tudják majd törleszteni az adósaik.

Abban az esetben, ha valaki hitelt szeretne igényelni, nem kell mást tennie, mint megkérnie a munkáltatóját, hogy állítsa ki a jövedelmét igazoló igazolást, melyet majd be kell vinnie a bankba. Amennyiben valaki nem keres eleget a kívánt hitel összegéhez, érdemes lehet azon elgondolkodnia, hogy bevon egy adóstársat is a hiteligénylésbe, hiszen így nagyobb rá az esély, hogy a szükséges összeghez juthat.

Nyugdíj esetében nem munkáltatói igazolásra van szükség a hiteligénylés során, hanem a nyugdíjas igazolványra és a nyugdíjszelvényre, valamint a bankszámla kivonatra is. Egy hitel igénylését mindig nagyon alaposan át kell gondolni, hiszen hosszú- hosszú évekre adósítja el magát az ember!

 

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Hiteligénylés munkáltatói igazolás nélkül is lehetséges lehet manapság?"

  1. Andrea szerint:

    Jó napot. Szeretnék hitele kérni. Van egy jelzáloghitel amit fel mondtak. Van pár napom hogy vissza fizessem a hitelt. Igaz igy lehet hogy el kellmenni a házból. Szépen kérem a segítségét. Köszönöm

Írj most.


nyolc × 2 =

Küldés
Hiteligénylés 2015