1

Hiteligénylés munkanélkülieknek – így is lehet?

Hiteligénylés akár munkanélkülieknek is lehetséges, bár a bankok, hitelintézetek, és egyéb pénzintézetek, melyek hiteleket folyósítanak nem szeretik az olyan igénylőt akinek nincs nettó havi fix jövedelme. Lakáshitelre esélytelenül pályázik bárki is, mert azt csak akkor folyósítanak a bankok, ha van fix rendszeres havi bevétele valakinek munkabér címszóval.

Azonban kisebb összegű hiteleket elképzelhető, hogy folyósíthatnak, hiszen nem feltétlenül kell, hogy valakinek munkája legyen ahhoz, hogy havi rendszerességgel a bankszámlájára egy bizonyos összeg érkezzen. Ha valakinek több járandósága is van egy hónapban, pl.: munkanélküli segély, GYES, vagy GYED, családi pótlék, és egyéb, akkor akár azt is el tudja egy-egy hitelintézet fogadni mint fedezetet arra, hogy a hitel biztosan vissza lesz fizetve.

Kis összegű hitel akár munkanélkülieknek is igényelhető

Kis összegű hitel akár munkanélkülieknek is igényelhető

Ha valaki nyugdíjas, annak is lehet hitelt folyósítani, szoktak is a bankok nyugdíjasoknak hitelt adni, és mivel a nyugdíj az nem áll le -mint ahogy a fizetés egy elbocsátással megszűnhet- így a nyugdíjasok java részével nincs is gond, ha a hitel törlesztő részletének visszafizetési arányát nézzük.

A hiteligénylés munkanélkülieknek nagyjából ugyan úgy megy mint azoknak akiknek van munkája, azonban is nagyobb a hangsúly azon, hogy a munkán kívül érkezett összegeket be tudjuk a banknak bizonyítani. Erre jó a hiteles bankszámlakivonat, ahol látható, hogy milyen jogcímen érkezik rendszeresen az a pénz, amit az igénylő a hitelre költene.

  
Iktatva: Hiteligénylés, Személyi hitel Címkék: ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Hiteligénylés munkanélkülieknek – így is lehet?"

  1. nagy károlyné szerint:

    nagyon nagy segitsére volna szükségünk én munkanélküli vagyok párom bár listás kiseb öszegre volna szükségünk párom dolgozik rendes munkahelye van már 9éve egy helyen

Írj most.


8 + nyolc =

Küldés
Hiteligénylés 2014