2

Hitelkártya Angliában: hogy juthatnak hozzá?

Egyre több ember kényszerül arra, hogy elhagyja nem csak az otthonát, de a hazáját is ahhoz, hogy egy jobb és élhetőbb életet élhessen külföldön. Tény és való, nagyon csábítóak tudnak lenni az ottani fizetések a hazai fizetésekhez viszonyítva, azonban manapság már nem olyan könnyű a kinti élet és munkahely találás mint pár éve. Remek példa erre Anglia is, ahol sok magyar állampolgár és család éli a mindennapjait. Mi a helyzet az itteni hitelkártyákkal, hiteligényléssel?

Hitelkártya Angliában: hogy juthatnak hozzá?

Hitelkártya Angliában: hogy juthatnak hozzá?

Hogyan lehet hitelkártyához jutni Angliában? Egy rövidebb ideje kint élő és dolgozó magyarnak sajnálatos módon nehezen. Létezik itt kint egy bizonyos pontozási rendszer a hitelek világában, ami alapján döntik el a bankok azt, hogy valaki hitelképes- e vagy nem. Ez igaz az angliai hitelkártyák esetében is. Ahhoz hogy valaki sikeresen igényelhessen hitelkártyát tehát Angliában, folyamatos itt lét szükséges, akár több évre is visszamenőleg.

Az angliai bankok és pénzintézetek a hitelkártya igénylés során több dolgot is néznek, akár csak a hazai bankok. A bankok által felállított feltételek mindegyikének meg kell felelni ahhoz, hogy a hitelkártya igénylése sikeres lehessen. Így például nagyon fontos az, hogy mennyi ideje él valaki a bejelentett lakcímén és milyen státuszban, mióta van a bankszámlája megnyitva, mennyi a jövedelme, valamint az is, hogy mióta dolgozik a jelenlegi munkahelyén.

Egy hitelkártya igénylését nem csak itthon, de külföldön, így akár Angliában is alaposan meg kell fontolni. Egy külföldi hitel esetében fontos az, hogy az igénylő jól beszélje az adott ország hivatalos nyelvét, hiszen csak így értheti meg a legfontosabb feltételek részelteit. Abban az esetben, ha nyelvi nehézségei adódnak, hasznos lehet egy jól beszélő és értő ismerőst is bevonni az igénylés intézésének a folyamatába.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Hitelkártya Angliában: hogy juthatnak hozzá?"

  1. Smolek nandorne szerint:

    Edeklodni szeretnek milyen hitel igenyelheto a szamomra 4 eve elunk kinn

  2. Csiszárné Kriszta szerint:

    Tisztelt Hirdető!
    Érdeklődni szeretnék,hogy milyen feltételekkel lehet hitelkártyát igényelni.Tisztelettel:Csiszárné

Írj most.


hat × 8 =

Küldés
Hiteligénylés 2014