0

Hitelkártya igénylés: a hirtelen vásárlások tökéletes megoldása

A hitelkártya is tekinthető egy bankkártyának, melyet az a bank vagy pénzintézet bocsájt ki, ahol a kártyát, és így a hitelt megigényelték. Egy hitelkártya igazán meg tudja könnyíteni az életet, különösen akkor, ha hirtelen kell megvenni, megvásárolni egy fontos dolgot, így jó ha mindig a táskájukban, vagy a pénztárcájukban lapul.

Funkcióját tekintve éppúgy lehet vele minden elfogadó helyen fizetni, akár csak egy sima bankkártyával: a kártya lehúzása után mindössze a négy jegyű pin kódot kell beütni a terminálba, és már kész is a vásárlás. Annyi a különbség a hitelkártya és a bankkártya között, hogy a hitelkártyát ha használták, minden hónapban törleszteni kell majd egészen addig, míg ki nincs tisztázva a tartozás összege.

Hitelkártya: a hirtelen vásárlások tökéletes megoldása

Hitelkártya: a hirtelen vásárlások tökéletes megoldása

A hitelkártyához nem tud mindenki hozzá jutni. Itt is számos feltételt szab ki a bank, mielőtt még kibocsájtanák a kártyát. Hitelképesnek kell lennie minden hitelkártya igénylőnek, különben a pénzintézetek nem fognak hitelt biztosítani senkinek sem. Bizonyos éves díjat is felszámol a bank a hitelkártya tulajdonosainak.

Igen erős verseny tapasztalható a bankok között, hiszen minden bank igyekszik meggyőzni a leendő ügyfeleiket, hogy náluk érdemes hitelkártyát igényelni. Így számos akciót is szoktak a hitelkártya igénylés mellé ajánlani (például egy havi kamat mentes törlesztés). Előnyös, és gyors megoldást jelent a hitelkártya az átmeneti pénzproblémák esetében, azonban sohase felejtsék el, hogy a hitelt itt is pontosan és időben törleszteni kell majd!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.


− hat = 2

Küldés
Hiteligénylés 2012