0

Hitelkártya igénylés: bár- listás személyeknek is van esélyük?

A hitelkártya mindenkinek jó társa lehet a hétköznapokban, hiszen nem várt, kellemetlen meglepetések mindig érhetik az embert. Ilyenkor jó, ha van az ember tulajdonában egy olyan fizetőeszköz, melyre mindig lehet számítani. Sajnos napjainkban sokan vannak olyan helyzetben, hogy egy korábbi hitelüket már nem tudják fizetni, mégis szükségük lenne egy hitelkártyára. Vajon a bár- listás személyeknek is van esélyük?

A hitelkártya igénylésnél, akár csak minden hiteltípusnál, vannak bizonyos feltételek, melyeknek meg kell felelni. Az egyik legfontosabb, hogy a hitelkeret igénylőjének legyen munkahelye, melyről jövedelemigazolást is szoktak kérni a bankok. A másik fontos dolog, hogy a bár- listán ne szerepeljen a kártya igénylője. Egyes bankok már tesznek különbséget aktív státuszú, és passzív státuszú báros között, így ha nem is sok, de van esélye ilyen személyeknek is hitelkártyához jutni.

Hitelkártya igénylés: bár- listás személyeknek is van esélyük?

Hitelkártya igénylés: bár- listás személyeknek is van esélyük?

Abban az esetben, ha a bár listán aktív státusszal szerepel, de még is hitelkártyát szeretne igényelni, még lehet esélye. Mindössze nem itt Magyarországon kell próbálkozni, hanem külföldi pénzintézeteknél, hogy egy közeli példát mondjunk, az osztrákoknál. Itt nem néznek utána, hogy az igénylőnek van- e fent maradt tartozása korábbról, és munkáltatói igazolást sem kérnek.

Láthatják, hogy a hitelkártya igénylésnél nem minden esetben kizáró ok a bár- listán való szereplés, még is ilyenkor egy magyar banknál kevesebb az esélye a sikeres igénylésnek. Annak, aki nem tudta már korábban is fizetni a hiteleit, érdemes meggondolni, hogy egy újabb kölcsön esetében, sikerül- e minden hónapban pontosan és időben törleszteni a részleteket.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


7 × = negyven kilenc

Küldés
Hiteligénylés 2013