2

Hitelkártya igénylés: milyen feltételekkel kaphat valaki hitelkártyát?

A hitelkártya egy remek megoldást jelent mindazoknak, akik átmeneti pénzzavarba kerültek. Nem csak vásárláskor lehet felhasználni a hitelkártyát, de készpénzt is lehet vele felvenni. Ahhoz viszont, hogy valaki hitelkártyához juthasson, számos feltételnek kell megfelelnie!

Egyik fontos feltétele a hitelkártya igénylésnek, hogy magyar állampolgár legyen a hitel igénylő, és legyen állandó bejelentett lakcíme is. Az életkort tekintve a hitelkártya igénylésnél is az alsó korhatár a 18. év, ez alatt senki se kaphat kártyát. A felső korhatárként a 70. életévét betöltött személyek igényelhetnek még hitelkártyát.

Hitelkártya igénylés: milyen feltételekkel kaphat valaki hitelkártyát?

Hitelkártya igénylés: milyen feltételekkel kaphat valaki hitelkártyát?

A maximális és minimális hitelkártya keret pénzintézetenként változó, ezért erről érdemes mindig személyesen érdeklődni. A hitelkártya összegét forintba lehet igényelni. Jövedelem igazolás a hitelkártya igénylés esetében is feltétel, hiszen ez alapján állapítják majd meg a bankok, hogy ki mekkora hitelkeretre lesz jogosult.

Általában van egy éves díja a hitelkártyáknak is, ám mivel igen nagy harc folyik a bankok között a hitelkártya igénylőkért, így néhány akció keretében akár ezt meg is lehet úszni. A futamidő és a kamatok bankonként eltérőek lehetnek, akár csak az akciók, így érdemes minden pénzintézet ajánlatát megnézni, ha hitelkártya igénylésén gondolkodnak!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Hitelkártya igénylés: milyen feltételekkel kaphat valaki hitelkártyát?"

  1. Sohonyai Zoltánné szerint:

    hitelkártyát szeretnék,ha lehet azonnal

  2. Sohonyai Zoltánné szerint:

    nyugdíjas vagyok,hitelkártyát szeretnék

Írj most.


− hat = 2

Küldés
Hiteligénylés 2012