0

Hitelkártya igénylése online

Hitelkártyát online is igényelhetünk már, manapság nem kell mindenért a fiókba futunk személyes ügyintézés véget, elég már ha az adott bank weboldalára ráklikkelünk és a hitelkártyák menüpont alatt kiválasztjuk az online igénylést. Itt általános adatokat kérnek először; ki kell tölteni a nevet, anyja nevét, születési helyet és dátumot, telefonszámot, címet, és email címet.

Ezek után belekérdeznek a havi nettó jövedelmünkbe, az egy háztartásban élő keresők számára, és arra is, hogy milyen kiadásaink vannak havi szinten. Ha ez is megvan, akkor a hitelkártya igénylés legfontosabb részeit már ki is töltöttük. Ez után még egy két részletre kérdeznek rá, de azok már könnyen kitölthetőek. Azt azonban fontos tudni, hogy a hitelkártya online igénylése, még nem számít hivatalos igénylésnek, csak egy előzetes bírálathoz szükséges információ átadásnak.

Hitelkártya igénylés otthoról

Hitelkártya igénylés otthoról

Az igénylés elküldése után a bankból keresni fognak, hogy a hitelkártyához szükséges egyéb ügyintézést tovább tudjuk folytatni, ehhez még néhány adatot elkérnek tőlünk és nagy valószínűséggel be fognak hívni a fiókba is ügyintézésre, hogy a további ügymenet folytatódhasson. A telefonba meg fogják kérdezni biztonsági okokból, hogy tényleg mi igényeltük-e a kártyát és nem egy szélhámos szórakozik csak velünk és a bankkal.

Ha bementünk a fiókba, akkor ott még formaságból egy hivatalos hitelkártya igénylőt kell még kitöltenünk, és leadnunk. A bank általában 3 héten belül szokott visszajelezni arról, hogy engedélyezik-e vagy sem. Ha engedélyezik, akkor alá is írhatjuk a hitelkártya szerződést. Ebben az is szerepelni fog, hogy mekkora hitelkeretet kapunk és azt minden hónap hányadikáig kell visszafizetnünk. Természetesen a kamatok is ott vannak és a szükséges részletek is fel vannak tüntetve.

  
Iktatva: Személyi hitel

További olvasnivaló

Írj most.


+ három = 10

Küldés
Hiteligénylés 2014