1

Hitigénylés a gyed alatt megoldható valamelyik banknál?

Hitelre az embereknek sajnos bármikor lehet szüksége. Hiába a spórolás, bizony bármikor beüthet a krach, amikor már csak egy kölcsön húz ki a bajból. Nem mindenki igényelhet azonban hitel csak úgy, szigorú feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy egy hiteligénylés sikeres lehessen.

Hitigénylés a gyed alatt megoldható valamelyik banknál?

Hitigénylés a gyed alatt megoldható valamelyik banknál?

Hitigénylés a gyed alatt megoldható valamelyik banknál? Sajnálatos módon, semelyik családtámogatási juttatás nem tekinthető önálló jövedelemnek, így a bankok nem adnak a gyedre hitelt, épp úgy ahogy a gyesre, tgyás-ra, és a családi pótlékra sem. Akinek még is nagyon nagy szüksége lenne a kölcsön folyósítására, mást kell kitalálnia.

Igaz, hogy a gyedre, mint önálló jövedelemként nem lehet tekinteni, ám kiegészítő jövedelemként elfogadhatják a bankok. Tehát, ha van a egy házastársra például a kismamának, aki segítené a hiteligénylést, máris lehetne mellette adóstárs, hiszen másodlagos jövedelemnek elfogadhatják a gyedet.

Egy hiteligénylés mindig rejt magában rizikót, pláne, ha az ember otthon van egy kisgyermekkel. Sokszor tekintik készpénznek az anyukák, hogy a munkahelyük tárt karokkal várja majd vissza őket, ám ez a mai világban sajnálatos módon közel sem biztos. Érdemes alaposan átgondolni, hogy tényleg bele merjenek-e vágni ilyen feltételek mellett egy kölcsönbe.

  
Iktatva: Hiteligénylés Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Hitigénylés a gyed alatt megoldható valamelyik banknál?"

  1. T. Reni szerint:

    1millióra lenne szükségem… Rendelkezem határozatlan idejű munkaszerződéssel.. De viszont jellenleg gyesen vagyok.. 72000 az igazolhato jövedelmem..

Írj most.


öt × = 5

Küldés
Hiteligénylés 2015