0

Kölcsön igénylés gyorsan

Kölcsön igénylés gyorsan úgy lehetséges, ha már kitaláltuk, hogy mekkora kölcsön összegre van szükségünk, akkor mindenképpen érdemes a bankok és hitelintézetek weboldalait felkeresni, és ha nem is túl részletesen, de azért utána olvasni a kondícióknak, és átnézni, hogy melyik az ami számunkra a legideálisabb lehet.

A legtöbb pénzintézet weboldalán van valamilyen hitel kalkulátor, mely segítségével ki tudjuk számolni, hogy mekkora lesz az adott hitel törlesztőrészlete, és mekkora lesz a futamidő. Ha a kalkulátorral ki tudtuk nagyjából számolni ezeket, akkor még ott a kalkulátorok mellett szokott lenni egy írásos igény, melyet fél perc alatt ki lehet tölteni, és beküldeni a bankba online, és visszahívást kérni, hogy egy előzetes, telefonos hitelbírálatot csináljanak.

Kölcsön igénylés gyorsan

Kölcsön igénylés gyorsan

Ez másnak általában már meg szokott történni, vagy maximum 48 órán belül. Ilyenkor felhívnak, és előzetesen tájékoztatnak bennünket az adott hitel konstrukcióiról, és a díjakról. Ha nem tudnak ahhoz a hitelhez ajánlatot adni, melyre kértük, akkor általában automatikusan ajánlanak egy opciót, és egy másik hitelt ajánlanak. E telefonos előzetes hitelbírálatkor általában megkérdezik a havi rendszeres fix bevételünk nagyságát, mely lehet fizetés, nyugdíj, segély, GYES, GYED, családi pótlék, stb., és megkérdeznek bennünket a fedezettel kapcsolatban is, attól függ, hogy mekkora a hitel.

A kölcsön igénylése itt tud felgyorsulni, mert ha az előzetes hitelbírálaton rendben vannak a dolgok, akkor a fiókba már kapunk gyorsan egy időpontot és mehetünk is a hiteligényt benyújtani, de érdemes már úgy menni, hogy minden a bank által bekérd dokumentumot összegyűjtöttük, hogy még gyorsabb legyen a dolog.

  
Iktatva: Hiteligénylés, Személyi hitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.


kilenc × = 72

Küldés
Hiteligénylés 2014