0

Lakástámogatás igénylése – új cafeteria!

Lakástámogatás igénylése a bankoknál lehetséges. Ha szeretnénk olyan lakáshitelt felvenni, melyre kamattámogatás igényelhető, akkor alaposan nézzünk szét a bankok kínálata között, és válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet.

A lakástámogatás, most még magasabb lehet mint tavaly, abból kifolyólag, hogy a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott alapkamat folyamatosan csökken, így a lakáshitel kamatai is alacsonyabbak lettek. Ha pedig alacsonyabb a lakáshitel kamata, és ebből jön még le a magyar állam által a bankokon keresztül közvetve biztosított kamatkedvezménye, akkor még kisebb lesz a kamat, és ez által a lakáshitel havi törlesztő részlete is.

Lakástámogatás igénylése - akár 2%!

Lakástámogatás igénylése – akár 2%!

Minél több gyermek él a lakáshitel igénylővel egy háztartásban, annál több lakástámogatás jár. A másik támogatás, amit adómentesen lehet kérni, az az újonnan bevezetett béren kívüli juttatás fajta.Ez az új cafeteria típus alkalmas arra, hogy a munkáltatónk a lakáshitelünket fizesse a cafeteréi keretünk havi keretéig, méghozzá adó és járulékmentesen.

Nagyon sokan fogják az előzetes felmérések szerint ezt a fajta cafeteriát választani a nyártól, amikor lejár a fél év, és lehet nyilatkozni a cafeteria típusáról június végén. A munkavállalók már eddig is kérték volna, de mivel ez az új rendelet csak december végétől lépett életbe, addigra már sajnos mindenki lenyilatkozta a következő év első felére vonatkozó cafeteria igényét.

  
Iktatva: Lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.


+ 8 = tizenöt

Küldés
Hiteligénylés 2014