1

MasterCard kártya igénylés

MasterCard kártya igényléséhez be kell fáradunk valamelyik bankfiókba, és a folyószámla szerződéssel együtt kell megigényelnünk. Ha már van folyószámlánk az egyik banknál, akkor már csak egy kártyaszerződést kell aláírjunk hozzá, és MasterCardot kell kiválasztanunk a kártya lehetőséges közül. A MasterCard az egyik legszélesebb körben elfogadott kártyatípus.

Létezik belőle dombornyomott és vésett is típus is. A vésettel csak készpénzt tudunk felvenni, és a boltban tudunk vele vásárolni, míg a dombornyomott verzióval az interneten is tudjuk különböző tranzakciók lebonyolítására használni, mint például repülőjegy vásárlás, hotel foglalás, online üzletben való vásárlás, stb. Természetesen sima bankkártyát, és hitelkártyát is tudunk MasterCardból kérni.

MasterCard kártya igénylés 2-4 hét

MasterCard kártya igénylés 2-4 hét

Ha még nincs folyószámlánk, akkor igényelünk kell azt is. Ha kiválasztottuk a számunka legmegfelelőbb bankot, akkor egy személyi igazolvánnyal, és egy lakcímkártyával meg is tudjuk ejteni a számlanyitást. Egy egyszerű számlához elég ha van nálunk a két előbb felsorolt azonosító, azonban ha hitelkártyát szeretnénk, akkor a hitelkeret megállapításához a banknak szüksége van egy friss jövedelemigazolásra is amit a munkáltatónktól tudunk kikérni.

A jövedelemigazolás alapján fogja a bank eldönteni, hogy mekkora hitelkeretet enged a hitelkártyához. A kártya megrendelése után nagyjából 2-4 hetet kell várni, ez bankonként igencsak eltér. Kérhetünk sürgősségi ügyintézést is, akkor általában már egy héten belül megjön a kártya. Kérhetjük az általunk megadott címre, és a fiókba is.

 

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "MasterCard kártya igénylés"

 1. James Ridgewell szerint:

  Hello, én vagyok James Ridgewell, privát kölcsön hitelező. Szüksége van egy sürgős
  hitel? Szüksége van egy hitel állítólag bővítse üzleti vagy elkezdheti felépíteni saját
  üzleti, ezért itt az Ön számára kölcsön alacsony kamatláb
  olyan alacsony, mint 3%-ot, és akkor kap egy kölcsön összege $ 1,000 és $
  100,000,000.00 és a maximális hitel időtartama 30 év. Tehát,
  kérjük, forduljon hozzánk E-mail: JR.firstloans @ gmail.com.
  James Ridgewell.

Írj most.


hat − 1 =

Küldés
Hiteligénylés 2014