0

Miles and More hitelkártya igénylése

A Lufthansa légitársaság, és a Lufthansa Groupba tartozó légitársaságok (Austrian Airlines, Brussels Airlines, Swiss Airlines, és ezek leányvállalatai) közös, a Miles and More nevet viselő törzsutas programot üzemeltetnek. Minden repülés után mérföldek íródnak jóvá a törzsutas kártyán.

Nos, mint igen sok országban, így Magyarországon is van egy bank, melynek stratégiai partnere a Lufthansa, és közös hitelkártya termékük érhető el. Hazánkban az MKB Bank, mely leszerződött velük. Egy klasszikus hitelkártya konstrukcióról van szó, annyival kiegészítve, hogy a hitelkártyával való költekezéssel is emelkednek a a törzsutas kártyán a mérföldek – tehát nem csak repüléssel juthat az utas törzsutas pontokhoz (vagy ez esetben mérföldekhez).

A Lufthansa-s hitelkártya igénylése 2-3 hét

A Lufthansa-s hitelkártya igénylése 2-3 hét

Ha a hitelkártyát megigényeltük, és a bank a jövedelemigazolásunk alapján úgy látja, hogy alkalmasak vagyunk a Miles and More  hitelkártya használatára, akkor 2-3 héten belül meg is érkezik a kártyánk, és már használhatjuk is. Általában 2-3 havi nettó bér alapján számolják ki, hogy mekkora hitelkeretre vagyunk jogosultak, illetve az igénylő kérheti, hogy annál kisebb legyen a hitelkerete, de magasabbat nem kérhet a bank által megszabottól.

Amint a kártyabirtokos megkapja a hitelkártyáját, már az első vásárlással is gyűjti a mérföldeket. Minden egyes 1 eurónak megfelelő forint-költés után 1 törzsutas pont szerezhető. Ráadásul igényléskor – a kártya típusától függően – ajándék 3000, vagy akár 8000 mérföldet is kapunk.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


6 × = húsz(on) négy

Küldés
Hiteligénylés 2014