1

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?

A hirtelen és nem várt kiadások, vásárlások tökéletes társa lehet egy hitelkártya. Az igénylésénél a bankok számos feltételt állítanak fel az igénylőkkel szemben, így vannak olyan magyarak is, akik a hazai bankoknál valamilyen oknál fogva vagy nem kaphatnak megfelelő keretösszegű hitelkártyát, vagy pedig egyáltalán nem igényelhetnek ilyen fizető eszközt. Nekik megoldás lehet a külföldi hitelkártya igénylése!

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?

Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek? Abban az esetben, ha például Ausztriában akarnak hitelkártyához jutni, számos előnnyel számolhatnak! Nem kell például jövedelemigazolást is bemutatni, elég a munkáltatói igazolás megléte, így aki papíron kevesebbet keres, az is hitelkártyához juthat. Nem feltétele az ausztriai hitelkártya igénylésnek az sem, hogy szerepelt- e az igénylő a BAR- listán ( vagy ahogy manapság emlegetik, a KHR- listán ), hiszen nem végeznek hitel vizsgálatot.

A külföldi hitelkártya igénylésnek, jelen esetben az osztrák hitelkártya igénylésnek tehát jóval lazábbnak tűnnek az igénylési feltételei. Ami még mellette szól, hogy gyakran jóval kedvezőbb kamatokat lehet kapni Ausztriában, így talán még ilyen téren is megéri ezt a megoldást választani. Ezt a fajta hitelkártyát nem csak vásárlásokra lehet felhasználni, hanem szabadon dönthetnek mire is akarják költeni a rajta található összeget.

Annak ellenére, hogy a külföldi hitelkártya igénylésnek jóval kedvezőbbnek tűnnek a feltételei, nem szabad elfelejteni, hogy itt is komoly követelmények vannak. Sok osztrák bank például már nem szívesen köt kölcsönszerződést magyar ügyfelekkel, hiszen számos negatív tapasztalatuk van a múltbéli nem fizetésekkel kapcsolatban. Abban az esetben, ha mégis a külföldi hitelkártya igénylés mellet dönt, forduljon szakemberhez a pontos feltételek miatt!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Milyen feltételei vannak a külföldi hitelkártya igénylésnek?"

  1. Kurucz Györgyné szerint:

    Üdv!
    A német vagy az osztrák hitelkártya érdekelne kb 150000Ft a nettó fizetésem!Hogyan lehetne igényelni online?Köszönöm a választ: Kuruczné

Írj most.


5 + kilenc =

Küldés
Hiteligénylés 2014