0

Milyen nyomtatványok kellhetnek a lakáshitel igénylés során?

Egy új, saját ingatlan vásárlása az egyik legnagyobb lépés az emberek életében. Ebben a mai gazdasági helyzetben, azonban kevesen engedhetik meg maguknak azt, hogy hitel nélkül oldják meg a vásárlást. A lakáshitel igénylése viszont segítséget nyújthat mindenkinek, hogy álmai otthonát megszerezhessék. Az igénylés folyamatában szükség lehet néhány nyomtatványra.

Milyen nyomtatványok kellhetnek a lakáshitel igénylés során?

Milyen nyomtatványok kellhetnek a lakáshitel igénylés során?

Milyen nyomtatványok kellhetnek a lakáshitel igénylés során? Az egyik legfontosabb, a jövedelemigazolásról szóló dokumentum leigazoltatása a munkahellyel. Fix és stabil munkahely nélkül a bankok semmilyen kölcsönt sem folyósítanak. A másik fontos nyomtatvány, amely a segítségükre lehet, az a dokumentum, melyet az adásvételi szerződés feltételeiét sorolja fel.

Honnan lehet ezeket a nyomtatványokat megszerezni? Be lehet menni személyesen a bankba is, és ott kérni. Van azonban ennél egy sokkal kényelmesebb megoldás is. Hála az internet modern világának, már szinte minden banknak van egy online is elérhető felülete, ahol a szükséges nyomtatványokat le lehet tölteni. Így tehát akár otthonról, a fotelben ülve is intézhetik ezt.

A lakáshitel igénylés folyamat nem egyszerű dolog, és egy életre szóló elkötelezettséget is jelent, hiszen egy nagyobb összegű kölcsön esetében akár 20-30 év is lehet a futamidő. Felvételét alaposan meg kell gondolni, és olyan törlesztő részleteket választani, amit egy kisebb átmenetei pénzzavar esetén is tudnak majd teljesíteni.

  
Iktatva: Lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


kettő + 2 =

Küldés
Hiteligénylés 2013