0

Mit kell tudni a hitelkártya igénylő adatlapról?

A hitelkártya remek társ lehet a mindennapokban, hiszen nem csak hogy kis helyen elfér, de manapság már a legtöbb nagyobb üzletben lehet vele fizetni. Sokaknak lehet ismerős a helyzet, hogy a fizetése nem mindig tart ki a hónap végére. Általában ezekben az időszakokban szoktak felmerülni a legváratlanabb kiadások. Ilyenkor nyújt nagy segítséget a hitelkártya, melynek igényléséhez ki kell tölteni egy adatlapot.

 

Mit kell tudni a hitelkártya igénylő adatlapról?

Mit kell tudni a hitelkártya igénylő adatlapról?

Mit is kell tudni pontosan a hitelkártya igénylő adatlapról?Elsősorban azt, hogy ezen a lapon meg kell
adni az igénylőnek a pontos személyes adatait, úgy mint a nevét, a lakcímét, vagy épp a bankszámlaszámát. Mivel minden hitelnek, így a hitelkártya igénylésnek is a legfontosabb feltétele a jövedelemigazolás, így az adatlapon külön fel kell tüntetni a munkahely adatait is.

A hitelkártya igénylő adatlapon be lehet írni, hogy szükség van- e társkártyára. Fontos, hogy minden részét olvashatóan és pontosan töltsék ki, hiszen csak így lehet gyors és gördülékeny igazán az ügyintézés. Nem kaphat azonban akárki hitelkártyát, itt is komoly feltételeket szabnak a bankok, vagy épp pénzintézetek, így például kiskorúak nem juthatnak hozzá egy ilyen kártyához.

A hitelkártya igénylést is érdemes azonban alaposan átgondolni, hiszen ez az apró fizető eszköz már nem egy embert vásárlásra, és túlköltekezésre sarkallt. Nem szabad elfelejteni, hogy ez nem bankkártya, és itt a költekezések után bizony komoly kamatokat kell majd fizetni a hitelkártya tulajdonosoknak.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


nyolc − 2 =

Küldés
Hiteligénylés 2013