0

Néhány dolog, amit a hitelkártya igénylő formanyomtatványról tudni érdemes!

A hitelkártya nagyszerű megoldás lehet azoknak az embereknek, akinek gyakran nehezítik meg váratlan kiadások a hétköznapjaikat. Lehet ez egy elektromos háztartási gép elromlása vagy épp egy több gyerekkel rendelkező családnak az iskolakezdéses időszak. Ilyen helyzetekre találták ki a hitelkártyát, aminek igényléséhez szükséges az igénylő formanyomtatvány kitöltése is.

Néhány dolog, amit a hitelkártya igénylő formanyomtatványról tudni érdemes!

Néhány dolog, amit a hitelkártya igénylő formanyomtatványról tudni érdemes!

Mi az a néhány dolog, amit a hitelkártya igénylő formanyomtatványról tudni érdemes? Elsősorban az, hogy a nyomtatvány leadása mellett még ugyan úgy meg kell felelni a bankok feltételeinek is, akár csak az egyéb hiteleknél: például az életkort illetően, vagy épp jövedelemigazolási elvárások terén. A formanyomtatványon szerepelnek a személyes adatok kitöltésére szolgáló sorok, ahol általában a nevet, a lakcímet és a bankszámlaszámot szokták kérni.

A hitelkártya igénylő formanyomtatványon kérik még a munkahely adatait is, mint például ennek is a nevét és a címét. Ügyelni kell arra, hogy a bemutatott jövedelemigazlás ne legyen 3 hónapnál régebbi! Lehet a formanyomtaványokon még társkártyásokat is megejelölni, akik szintén használni tudják majd a hitelkártya keretösszegét. Fontos, hogy minden részét olvashatóan és helyesen töltsenek ki.

A hitelkártya igénylést azonban érdemes alaposan átgondolni. Sok olyan esetről hallani, hogy a kártya tulajdonosok túlköltekeznek, és szükségtelen dolgokat is megvásárolnak ennek birtokában. Nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy ez nem egy bánkártya, hiszen itt a költekezések után komoly kamatokat számolnak fel, melyet akár évekig is fizetni kell majd!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


× hét = 42

Küldés
Hiteligénylés 2013