0

Néhány fontos hitelkártya tipp, amely a hasznára lehet!

Egy hitel, így egy hitelkártya igénylése is nagyon fontos lépésnek tekinthető az ember életében. A fontos dolgokat pedig alaposan meg kell fontolni, nem csak úgy beleugrani, és azt mondani, majd lesz valahogyan a későbbiekben. Minden hitelnek vannak előnye, de nem szabad elfelejteni, hogy hátrányai is lesznek hosszútávon. Mielőtt tehát a hitelkártya igénylése mellett döntenek, érdeklődjenek utána minden fontos információnak.

Néhány fontos hitelkártya tipp, amely a hasznára lehet!

Néhány fontos hitelkártya tipp, amely a hasznára lehet!

Most nézzünk néhány fontos hitelkártya tippet, ami az igénylés során hasznos lehet! Ez első tipp, hogy csak akkor igényeljenek hitelkártyát, ha tényleg szükségét érzik, és nélkülözhetetlen dolgokra akarják használni. Szintén jó tipp lehet, hogy csak vészhelyzetekben vegyék elő, hiszen ennek a hitel típusnak a legmagasabb a kamatozása, különösen ha készpénzfelvételkor használják. Felelős gondolkodás kell hozzá, és nem szabad vele felesleges vásárlásokba bocsátkozni.

A hitelkártyák esetében az egyik legfontosabb tipp, amit csak adni lehet, talán az, hogy minden hónapban
egyenlítsék ki a számlatartozásukat, így akár a kamatozást is megúszhatják. Akkor azonban, ha nem tudják teljes egészében kiegyenlíteni a tartozásukat, mindenképp fizessenek minden hónapban valamennyi törlesztést, hiszen ha ezt elmulasztják, a bank szerződést bont, és átadja a tartozás behajtását a végrehajtóknak. Abban az esetben, ha csak egy kis összeget bírnak épp törleszteni, a hitelük folymatatosan kamatozni fog, és egyszer csak egy hatalmas összegű tartozásuk is lehet.

A hitelkártya igénylés előtt még hasznos tipp lehet, hogy minden bank kártya ajánlatát összehasonlítják, hiszen csak így találhatják meg a legkedvezőbb ajánlatot. Komoly különbségek is lehetnek a hitelkártya ajánlatok között, így ha jól választanak, lehet hogy ezreket spórolhatnak a havi törlesztéseken, vagy épp éveket a futamidőben.

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


− egy = 3

Küldés
Hiteligénylés 2014