0

Nem szabad elfelejteni, hogy a hitelkártyának hátrányai is vannak!

Nem nevezhető ritka jelenségnek az napjainkban, hogy egyes családoknak a hónap vége felé már igencsak leszűkülnek az anyagi lehetőségeik. Hiába osztják be a pénzüket, ilyenkor már egy váratlan kiadás ( iskolakezdés, vagy épp egy nélkülözhetetlen háztartási gép elromlása) nagyon megnehezítené az életüket. A bankok ilyen helyzetekre kínálják hitelkártyáikat, ám ez előnyök mellet a hátrányokról is szót kell ejtenünk!

Nem szabad elfelejteni, hogy a hitelkártyának hátrányai is vannak!

Nem szabad elfelejteni, hogy a hitelkártyának hátrányai is vannak!

A hitelkártyának a legnagyobb előnye, hogy bármikor, bármilyen vészhelyzetben ott lapulhat a pénztárcájukban, és bármi történjen is, tudnak vele fizetni. Nem csak üzletekben lehet használni, de akár internetes vásárláskor, vagy épp külföldi utazásuk alkalmával is. Ennek ellenére még is azt kell mondjuk, hogy a hátrányai a kártyának igen csak jelentősek egy átlag embernek.

Nem szabad elfelejteni, hogy a hitelkártyának hátrányai is vannak! Soknak nem tudják felelősségteljesen használni a hitelkártyájukat, hiszen ” megszédíti ” a tulajdonosokat az, hogy bármit megvásárolhatnak, és igen csak gyakorinak nevezhető az, hogy felesleges költekezésekbe is bocsátkoznak. A hitelkártya legnagyobb hátránya kétség kívül az, hogy igen csak komoly kamatokat számolnak fel a vásárlások után, melyet sok- sok évig kell majd törlesztenie a kártya tulajdonosának.

Át kell tehát gondolni a hitelkártya igénylésnek a hátrányait is, hiszen az előnyei egyértelműek. Csak akkor igénylejnek ilyen kártyát, ha biztosak abban, hogy akkor fogják használni, ha már más lehetőség nem adódik egy átmeneti pénzzavar megoldására. Nézzék meg minél több bank hitelkártya ajánlatait, hiszen számos akció és kedvezményes ajánlat közül választhatnak!

  
Iktatva: Hitelkártya Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.


kilenc + = 14

Küldés
Hiteligénylés 2014