3

Online hiteligénylés

Online hiteligénylés esetén a hitelt az adott bank vagy pénzintézet weboldalán található online felület kitöltésével lehet megkezdeni. Ha felmegyünk a weboldalra, akkor az online hiteligénylésre kattintva kitölthetünk egy online felületet. Ezen az online felületen elkérik a személyes adatainkat, nevünket, telefonszámunkat, email címünket, lakcímünket, tartózkodási címünket, valamint általában a jövedelmünk nagyságát is.

Ezek az online hiteligénylések általában a bankok call centerébe, vagy ügyfélszolgálatára érkeznek be, és ezeket a hiteligényléseket előszűrik. Az előszűrés általában telefonon szokott megtörténni, felhívják a már meglévő, vagy leendő ügyfelet, és további adatokat kérnek tőlük. Ha alkalmasnak tartják az igénylőt a telefonos megbeszélés után is, akkor egy fióki találkozóra időpontot egyeztetnek. Mivel Magyarországon személyesen kell hitelt intézni, ezért a további hitelügyintézés már csak személyesen lehetséges, hiszen a hitel igénylés kitöltését nekünk kell elvégeznünk, és az aláírásunkra is szükség van.

Online hiteligénylés gyorsít a szerződéskötésen

Online hiteligénylés gyorsít a szerződéskötésen

A hitel igénylés leadása utána a bank elvégzi a kell számításokat, és ha alkalmasnak találja az igénylőt a hitel felvételére, akkor elkészítik a hitelszerződés tervezetet, melyet vagy emailben küldenek el az ügyfélnek, vagy személyesen fáradhat be, hogy megtekintse azt. Ha az ügyfél vagy a bank részéről van valami amit még kifogásolhatónak találnak, akkor a szerződésen ekkor aláírás előtt még lehet módosítani akár, de aláírás után már nem.

Ha elkészült a végleges hitelszerződés, akkor a bank egy előre megbeszélt időpontra behívja az ügyfelet, és egy közjegyző előtt aláírják a végleges hitelszerződést. A szerződés aláírása után kb. 1-2 hét kell a banknak, hogy folyósítsa a hitel összegét, melyet általában a következő naptári hónaptól kell majd elkezdeni törleszteni.

 

  
Iktatva: Hiteligénylés, Online hiteligénylés, Személyi hitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

3 hozzászólás "Online hiteligénylés"

 1. Fridrich Éva szerint:

  Tisztelt otp bank! Hitelt szeretnék igényelni.Havi jövedelmem 72000 Ft.Gyes,Családipotlék,Gyerektartás.A többi jövedelmemet az önkörmányzattol kapom.A gyerektartás az otp-és számlámra érkezik,a többi erste bank.A hitelre nagy szükségem lenne.Elöre is köszönöm! Tisztelettel:Fridrich Éva

 2. Fridrich Éva szerint:

  Tisztelt otp bank! Hitelt szeretnék igényelni.Jövedelmem Gyes,Családi potlék és gyerektartás.A gyerektartás érkezik az otp-és számlámra a többi erste bank. Tisztelettel:Fridrich Éva

 3. Kanalas Gergely szerint:

  Jó napot hitelt szeretnèk felveni .
  Már 4 hónapja dolfozom bekelentet munkám van , 10000ft ot kapok hónaponta.
  Hitelt szeretnèk h vehesek egy házat mert most születik meg a pici lányom ès albèrletben vagyunk a felesègemel ès ha a baba megszületik akkor nem lesz elèg a ház 3 munknak sajnos :( ès ezèrt szeretnèk felvenni . Válaszukat előre is köszőnőm .

Írj most.


8 × egy =

Küldés
Hiteligénylés 2014