1

Szabad felhasználású hitel igénylés

Szabad felhasználású hitel igénylés manapság igen egyszerű, és gyorsan megy, ráadásul a folyósítás is már gyorsabb a napon belüli elszámolásnak köszönhetően. A szabad felhasználású hitel esetében a bankok és hitelintézetek a jövedelemigazolás alapján tudják az igénylőt betájolni, és eldönteni, hogy mekkora hitelt tudnak neki nyújtani, és milyen feltételek mellett a már meglévő konstrukció keretein belül persze.

Létezik sima és jelzálog alapú szabad felhasználású hitel. A jelzálog alapú hitelnek rendszerint alacsonyabb a kamata, mert a banknak kisebb kockázatot kell vállalnia az ügylet kapcsán, mint annál, ahol nincs fedezet a jövedelem mellett. A szabad felhasználású hitelek általában relatíve kis összegű, 5 millió forint alatti hitelek, melyek futamideje maximum 10 év szokott lenni.

Zöld utat kap a hitel igénylése, ha megfelelünk a feltételeknek

Zöld utat kap a hitel igénylése, ha megfelelünk a feltételeknek

A hitelbírálati idő változó, de az is általában 2 héten belül meg szokott lenni, ha az igénylő minden a bank által bekért dokumentumot időben, hiánytalanul leadott. A jelzálog alapú hitel esetén lassíthatja a folyamatot az ingatlan értékbecslő, mely nem biztos, hogy azonnal meg fog jelenni, de várhatóan egy hétnél jobban nem fogja elhúzni az igénylést.

Ha minden rendben van, akkor a szerződés alá lehet közjegyző előtt írni, itt mindenkinek meg kell jelennie, aki a hitelben szerepel. Ha jelzálog alapú hitel, akkor külön jelzálogszerződés is készül, azt is közokiratba kell a közjegyző által foglaltatni. Ha mindez megvan, akkor 10 napon belül várható a folyósítás.

  
Iktatva: Személyi hitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Szabad felhasználású hitel igénylés"

  1. Márton Norbert szerint:

    Jó napot pénzre lenne szükségem szeretnék felvenni 1millió ft 48 hónapra a keresetem olyan 80-100ezer között van de még csak egy hónapja vagyok ennél a cégnél ha így is kaphatok hitelt akkor kérem keressenek fel itt a telefonszámom: 06306580981

Írj most.


hét + 3 =

Küldés
Hiteligénylés 2014