2

Személyi hitel fedezet nélkül: fiataloknak és időseknek egyaránt

Sokaknak jelent problémát, hogy nincs a tulajdonukban még saját ingatlan, de ennek ellenére még személyi hitelre is szükségük lenne. A személyi hiteleknél van lehetőség fedezet nélkül is pénzhez jutni, viszont ebben az esetben is nélkülözhetetlen a bankok számára a jövedelemigazolás. Így a legtöbb bank megelégszik ezzel, és az ingatlan fedezeten túl még kezest sem kér a hiteligénylőtől.

Előnye ennek a fedezet nélküli személyi hitelnek, hogy nem kell a bankoknak megindokolni, hogy miért is mire szeretnék költeni majd a megigényelt összeget. Ez a személyi hitel általában minden banknál és pénzintézetnél pár százezer forinttól igényelhető maximum öt millió forintig. Ezekhez az összegekhez eltérő futamidőket kínálnak, így az egy évtől akár a 8 évig is kiterjedhet a törlesztés ideje.

Személyi hitel fedezet nélkül: fiataloknak és időseknek egyaránt

Személyi hitel fedezet nélkül: fiataloknak és időseknek egyaránt

Ehhez a fajta fedezet nélküli személyi hitelhez szinte bárki hozzájuthat, egyedüli követelmény a bankoknál szinte egységesen, hogy egy fix összeget megkeressen a hiteligénylő. Ez az összeg lehet jövedelem, de akár nyugdíj is. Ez a személyi hitel így igen kedvező lehet mind a fiatal, és mind pedig az idősebb, akár nyugdíjas korosztálynak is.

Igazán azoknak ajánlott a fedezet nélküli személyi hitel, akiknek egy kisebb összegű hitelre van csak szükségük, és ezen felül természetesen rendelkeznek egy stabilnak mondható munkahellyel is. Ennek hiányában jól gondolják meg a felvételét, hiszen ha tudják, hogy néhány hónapon belül munka nélkül maradnak, akkor igen csak nehézkesen, és sok segítséggel tudják csak majd kitörleszteni a személyi hitelüket.

  
Iktatva: Személyi hitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Személyi hitel fedezet nélkül: fiataloknak és időseknek egyaránt"

 1. PETRO ISTVÁN szerint:

  250000 ezer forintra lenne szükségem lehetségs lenne önöknél ?

  • Lena szerint:

   Tisztelt István!
   Ez az oldal nem hitelintézet, így semmilyen kölcsönt nem tudunk senkinek sem adni. Itt elsősorban tájékoztatást adunk, ami reményeink szerint segít eligazodni az oldalra látogatóknak a “hitelek világában”. Javasoljuk, forduljon egy konkrét bankhoz, vagy pénzintézethez, és ott érdeklődjön, hogy milyen feltételekkel juthatna hozzá akkora összeghez.

Írj most.


− 2 = négy

Küldés
Hiteligénylés 2012